Lokalet, lokacioni dhe normalisht hapësira e tyre, janë tri ndër arsyet kryesore për biznes të mbarë sidomos në sektorin e shitjes.

Kur jeni në kërkim të lokalit nuk është me patjetër që ta bleni atë dhe gjithmonë duhet shqyrtuar mundësia me qira.

Një lokal me qira që ka hapësirë 120m2, mund ta gjeni me në Arbëri (Dragodan).

Lokali me qira është i renovuar, me ndriqim LED dhe nxehje në dysheme, për të gjitha të interesuarit informacionet e detajizuara mund t’i merrni përmes kontakteve të shkruara më poshtë.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 043 400 400

E-mail: info@invest-realestate.com