LAJMI I FUNDIT:
UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT

Të fundit

Szunyog dhe shefi i EULEX-it vizitojnë fabrikat në Suharekë – BE mbështet prodhimin vendor

Szunyog dhe shefi i EULEX-it vizitojnë fabrikat në Suharekë – BE mbështet prodhimin vendor

Të Tjera
A don me ditë qysh me u dok ma s’miri?

A don me ditë qysh me u dok ma s’miri?

Melodia Px
“Dukagjini” sjell tekste të reja shkollore për klasat 7, 8, 9 të serisë së librave “Wider World”

“Dukagjini” sjell tekste të reja shkollore për klasat 7, 8, 9 të serisë së librave “Wider World”

Dukagjini Publishing House
Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Perfetta Pashteta
​Deficiti tregtar i Kosovës në prill arriti në 12.2 për qind

​Deficiti tregtar i Kosovës në prill arriti në 12.2 për qind

Ekonomi
“Dukagjini” dhe “Pearson Education” rrisin standardet në arsim, organizojnë trajnim për mësimdhënësit/et e gjuhës angleze

“Dukagjini” dhe “Pearson Education” rrisin standardet në arsim, organizojnë trajnim për mësimdhënësit/et e gjuhës angleze

Dukagjini Publishing House
Rafuna për aksionin në veri ndaj bankës serbe: Kosova të koordinohet me aleatët

Rafuna për aksionin në veri ndaj bankës serbe: Kosova të koordinohet me aleatët

Të Tjera
​CEFTA mekanizëm i domosdoshëm, Kosova e përkushtuar për rol konstruktiv

​CEFTA mekanizëm i domosdoshëm, Kosova e përkushtuar për rol konstruktiv

Të Tjera
Aksioni i Policisë në veri, ku u konfiskuan rreth 75 milionë dinarë, BQK: Operimi i institucioneve financiare pa licencë është veprim i paligjshëm dhe i palejueshëm

Aksioni i Policisë në veri, ku u konfiskuan rreth 75 milionë dinarë, BQK: Operimi i institucioneve financiare pa licencë është veprim i paligjshëm dhe i palejueshëm

Besnike Salihu
Birra jonë, loja jonë! EURO2024!

Birra jonë, loja jonë! EURO2024!

Birra Peja
Nuk është e rastësishme që keni parë më shumë makina Volvo në trafik

Nuk është e rastësishme që keni parë më shumë makina Volvo në trafik

Volvo Kosova
Rafuna në Washington nënshkruan një akt për bashkëpunim me Shtetet e Bashkuara në fushën e turizmit

Rafuna në Washington nënshkruan një akt për bashkëpunim me Shtetet e Bashkuara në fushën e turizmit

Ekonomi
CineStar feston ditëlindjen e parë më 1 dhe 2 Qershor – bileta për të gjithë filmat vetëm 1,90€

CineStar feston ditëlindjen e parë më 1 dhe 2 Qershor – bileta për të gjithë filmat vetëm 1,90€

Cinestar
Këtë të premte hapet Festivali i Turizmit “Peja Outdoor Tourism Festival”

Këtë të premte hapet Festivali i Turizmit “Peja Outdoor Tourism Festival”

Peja Outdoor
Shtyhet afati për aplikim solare për familje dhe biznese

Shtyhet afati për aplikim solare për familje dhe biznese

Ekonomi
Rëndësia e instalimit të kamerave për siguri dhe mbrojtje

Rëndësia e instalimit të kamerave për siguri dhe mbrojtje

Pro Electro
Shuhet ndërmarrja publike NKEC

Shuhet ndërmarrja publike NKEC

Të Tjera
Ministri Peci: 8.5 milionë euro subvencion për sektorin e bletarisë

Ministri Peci: 8.5 milionë euro subvencion për sektorin e bletarisë

Bujqësi
Blej përmes Bankës Ekonomike në Fortesa Home me 0% interes për 36 muaj

Blej përmes Bankës Ekonomike në Fortesa Home me 0% interes për 36 muaj

Fortesa Home
Lehtësoja vetës jetën, porosit nga kudo në botë!

Lehtësoja vetës jetën, porosit nga kudo në botë!

Viva Fresh Store
“Holiday In 2” ofron stilin e jetesës që ju meritoni

“Holiday In 2” ofron stilin e jetesës që ju meritoni

Edil Project
“Roli i shkencës dhe inovacionit në avancimin kombëtar”, tema e konferencës shkencore me 14 dhe 15 qershor

“Roli i shkencës dhe inovacionit në avancimin kombëtar”, tema e konferencës shkencore me 14 dhe 15 qershor

Marketing
Njoftim për ish punëtorët e 10 ndërmarrjeve shoqërore

Njoftim për ish punëtorët e 10 ndërmarrjeve shoqërore

Marketing