LAJMI I FUNDIT:

Për më shumë se 17 vite me ju.

Telegrafi.com është portal i madh dhe i pavarur i lajmeve në gjuhën shqipe i themeluar në vitin 2006, me bazë kryesore në Prishtinë dhe me seli në Shqipëri e Maqedoni të Veriut. Telegrafi për gati dy dekada ka arritur të ruajë paanshmërinë dhe të jetë burim i lajmeve me kredibilitetin më të lartë në të gjithë trevat shqipfolëse.

Misioni kryesor i Telegrafit është informimi i saktë i qytetarëve në kohë reale, duke ruajtur fuqishëm epitetin e medias së pavarur dhe pozicionin si lider me lexueshmërinë më të madhe në fushën e medias online.

 

Ekipi i Telegrafit

Puna e shkëlqyer dhe korrekte e ekipit tonë e ka renditur Telegrafin si burimin kryesor të informimit në vend dhe rajon. Falë përkushtimit dhe bashkëpunimit të ngushtë në mes të punonjësve në departamente të ndryshme, në Telegrafi numërohen miliona shfletime të lajmeve të lexuara çdo muaj.

 

Desku Informativ

Muhamet Hajrullahu Muhamet Hajrullahu Kryeredaktor
Besnike Salihu Besnike Salihu Redaktore Përgjegjëse
Nazmi Elezi Nazmi Elezi Redaktor Përgjegjës
Hakim Kasami Hakim Kasami Redaktor Përgjegjës
Lavdim Pireva Lavdim Pireva Redaktor Përgjegjës
Butrint Avdyli Butrint Avdyli Redaktor Përgjegjës
Gazmend Kajtazi Gazmend Kajtazi Redaktor
Agron Shala Agron Shala Redaktor
Jehona Hulaj Jehona Hulaj Redaktore
Kemajl Berisha Kemajl Berisha Redaktor
Ridvan Slivova Ridvan Slivova Fotoreporter
Nol Elshani Nol Elshani Gazetar
Betim Zeqiri Betim Zeqiri Gazetar
Elfije Boletini Elfije Boletini Gazetare
Burim Tmava Burim Tmava Gazetar
Shkumbin Pireva Shkumbin Pireva Gazetar
Nehat Spahiu Nehat Spahiu Gazetar
Ismail Jakupi Ismail Jakupi Gazetar
Mirjeta Hajzeraj Mirjeta Hajzeraj Gazetare
Driton Gajraku Driton Gajraku Gazetar
Egzona Shigjeqi Egzona Shigjeqi Gazetare
Arigona Bytyçi Arigona Bytyçi Gazetare
Donjeta Zeqiraj Donjeta Zeqiraj Gazetare
Lavdije Rexhepi Lavdije Rexhepi Gazetare
Bardh Maxhuni Bardh Maxhuni Gazetar
Ekipi i Maqedonisë së Veriut & Shqipërisë
Venhar Ramadani Venhar Ramadani Drejtor për Maqedoni
Bashkim Iljazi Bashkim Iljazi Gazetar
Amir Jakupi Amir Jakupi Gazetar
Ramanda Shehu Ramanda Shehu Gazetare
Klaudjo Jonuzaj Klaudjo Jonuzaj Gazetar
Ekipi i Video Produksionit
Korab Basha Korab Basha Menaxher i Video Produksionit
Pjeter Monreca Pjeter Monreca Video Produksion
Astrit Duriqi Astrit Duriqi Video Produksion
Ekipi Digjital
Arbios Kryeziu Arbios Kryeziu Content Manager & Social Media Manager
Aid Veliu Aid Veliu Social Media Manager
Yllka Krasniqi Yllka Krasniqi Social Media Manager
Arbidon Kryeziu Arbidon Kryeziu Social Media Manager
Endrit Dallaveraj Endrit Dallaveraj Dizajner grafik
Menaxhmenti dhe zhvillimi
Gentian Lluka Gentian Lluka CEO
Donika Hoxha Donika Hoxha Head of Finance, HR & Administration
Valdrin Rexhepi Valdrin Rexhepi CSO
Sherife Kqiku-Vishaj Sherife Kqiku-Vishaj Head of Telegrafi Brand Studio
Brezar Xërxa Brezar Xërxa Business Developer Telegrafi Jobs
Vlorentina Hasanaj Vlorentina Hasanaj Success Manager
Arbenita Mjeku Arbenita Mjeku Graphic Design
Flutura Shehu-Baruti Flutura Shehu-Baruti Sales Manager of Telegrafi Real Estate
Antoneta Gjinaj Antoneta Gjinaj Key Account
Evelina Kryeziu Evelina Kryeziu Sales Manager
Pranvera Rrustemi Pranvera Rrustemi Key Account
Suada Qorraj Suada Qorraj Copywriter
Muhamed Demiri Muhamed Demiri Programmatic Revenue / Ad Operation
Lend Haliti Lend Haliti Ad Operation
In memoriam
Arlind Gjikolli Arlind Gjikolli COO
Qendresa Rashiti-Hulaj Qendresa Rashiti-Hulaj Sales Manager