LAJMI I FUNDIT:
Kritika ndaj Meta pasi uli moshën minimale për të përdorur WhatsApp nga 16 në 13 vjeç

Kritika ndaj Meta pasi uli moshën minimale për të përdorur WhatsApp nga 16 në 13 vjeç

Lajme Teknologji

Të fundit

WhatsApp njofton për uljen e kufirit të moshës së përdoruesve në disa vende

WhatsApp njofton për uljen e kufirit të moshës së përdoruesve në disa vende

Lajme Teknologji
DJI prezantoi dronin Avata 2, më i mirë dhe më i lirë se paraardhësi i tij

DJI prezantoi dronin Avata 2, më i mirë dhe më i lirë se paraardhësi i tij

Lajme Teknologji
Britania mund të përdorë TikTok-un për të luftuar dezinformatat

Britania mund të përdorë TikTok-un për të luftuar dezinformatat

Lajme Teknologji
“Kushdo mund të bëhet këngëtar” – ky është aplikacioni inteligjent që mund ta ndryshojë botën e muzikës

“Kushdo mund të bëhet këngëtar” – ky është aplikacioni inteligjent që mund ta ndryshojë botën e muzikës

Aplikacione
Tani edhe mund të dëgjojë: Gemini i Google ka aftësi që “të nxjerrë informacione” nga audiot

Tani edhe mund të dëgjojë: Gemini i Google ka aftësi që “të nxjerrë informacione” nga audiot

Lajme Teknologji
HMD prezantoi telefonat celularë Nokia 6310, 5310 dhe 230

HMD prezantoi telefonat celularë Nokia 6310, 5310 dhe 230

Mobile
Mjeti i ri i sigurisë në Instagram do të ndalojë fëmijët të pranojnë foto nudo

Mjeti i ri i sigurisë në Instagram do të ndalojë fëmijët të pranojnë foto nudo

Lajme Teknologji
Disa përdorues të Apple Vision Pro vuajnë kanë dhimbje koke dhe dhimbje qafe

Disa përdorues të Apple Vision Pro vuajnë kanë dhimbje koke dhe dhimbje qafe

Lajme Teknologji
Facebook Messenger ka një lajm super, super të mirë

Facebook Messenger ka një lajm super, super të mirë

Aplikacione
Shumë njerëz mendojnë se iPhone i tyre nuk funksionon pas përditësimit më të fundit të iOS, por ka një zgjidhje

Shumë njerëz mendojnë se iPhone i tyre nuk funksionon pas përditësimit më të fundit të iOS, por ka një zgjidhje

Mobile
Motorola zbulon specifikat e telefonit të mençur Moto G64 5G

Motorola zbulon specifikat e telefonit të mençur Moto G64 5G

Mobile
TikTok me shërbimin e ri kërcënon Instagramin

TikTok me shërbimin e ri kërcënon Instagramin

Media Sociale
Miliona gjermanë nuk e kanë përdorur kurrë internetin – cila moshë është ‘offline’

Miliona gjermanë nuk e kanë përdorur kurrë internetin – cila moshë është ‘offline’

Internet
Nuca – aparati i ri me inteligjencë artificiale, që mund të ‘zhveshë’ njerëzit pothuajse në kohë reale

Nuca – aparati i ri me inteligjencë artificiale, që mund të ‘zhveshë’ njerëzit pothuajse në kohë reale

Lajme Teknologji
Rrjeti “Find My Device” i Google më në fund është funksional, nuk ka më pajisje të humbura

Rrjeti “Find My Device” i Google më në fund është funksional, nuk ka më pajisje të humbura

Lajme Teknologji
Elon Musk parashikon të ardhmen e superinteligjencës e cila sipas tij do të jetë më e zgjuar se njerëzit

Elon Musk parashikon të ardhmen e superinteligjencës e cila sipas tij do të jetë më e zgjuar se njerëzit

Lajme Teknologji
Starlink tani i qasshëm edhe në Shqipëri

Starlink tani i qasshëm edhe në Shqipëri

Lajme Teknologji
TikTok do të prezantojë një aplikacion të ri për postimin e fotove

TikTok do të prezantojë një aplikacion të ri për postimin e fotove

Lajme Teknologji
Microsoft kërkon ‘individë të jashtëzakonshëm’ për të punuar në qendrën e re me Al

Microsoft kërkon ‘individë të jashtëzakonshëm’ për të punuar në qendrën e re me Al

Lajme Teknologji
Kancelari gjerman hap një llogari në TikTok: Premtoj që nuk do të  vallëzojë

Kancelari gjerman hap një llogari në TikTok: Premtoj që nuk do të  vallëzojë

Lajme Teknologji
Instagram fiton më shumë para nga reklamat sesa YouTube

Instagram fiton më shumë para nga reklamat sesa YouTube

Lajme Teknologji
Çipi më i mirë dhe jetëgjatësia e jashtëzakonshme e baterisë, vetëm disa nga specifikat e laptopit të ri MacBook nga Apple

Çipi më i mirë dhe jetëgjatësia e jashtëzakonshme e baterisë, vetëm disa nga specifikat e laptopit të ri MacBook nga Apple

Lajme Teknologji
Gjykata Supreme e Brazilit urdhëron hetimin e Elon Musk për shpërndarjen e lajmeve të rreme

Gjykata Supreme e Brazilit urdhëron hetimin e Elon Musk për shpërndarjen e lajmeve të rreme

Lajme Teknologji