LAJMI I FUNDIT:

Bujqësi

Mbahet për herë të parë ‘Forumi Biznesor i Boronicës’ në Kosovë

Mbahet për herë të parë ‘Forumi Biznesor i Boronicës’ në Kosovë

Bujqësi
Kosova i bashkohet EFSA-së në fushatën për të parandaluar murtajën afrikane të derrave

Kosova i bashkohet EFSA-së në fushatën për të parandaluar murtajën afrikane të derrave

Bujqësi
Ministria e Bujqësisë: Së shpejti 10 milionë euro grant nga Banka Botërore për sistemin e ujitjes

Ministria e Bujqësisë: Së shpejti 10 milionë euro grant nga Banka Botërore për sistemin e ujitjes

Bujqësi
Ministria e Bujqësisë thotë se shumë shpejt do të nis kompensimi financiar i komunave të prekura nga vërshimet

Ministria e Bujqësisë thotë se shumë shpejt do të nis kompensimi financiar i komunave të prekura nga vërshimet

Bujqësi
Peci: Dikur nevojiteshin 30 ditë për të kompletuar dokumentacionin për subvencione, këtë vit duhen vetëm 2 orë

Peci: Dikur nevojiteshin 30 ditë për të kompletuar dokumentacionin për subvencione, këtë vit duhen vetëm 2 orë

Bujqësi
Mungesa e punëtorëve detyron bujqit t’i zvogëlojnë të mbjellat

Mungesa e punëtorëve detyron bujqit t’i zvogëlojnë të mbjellat

Bujqësi
AUV me aksion për ndalimin e therjeve të kafshëve në Kodrën e Trimave në Prishtinë

AUV me aksion për ndalimin e therjeve të kafshëve në Kodrën e Trimave në Prishtinë

Bujqësi
Inspektorati i Prishtinës dhe MBZHR-ja me aksion në afërsi te Tregu i Veturave

Inspektorati i Prishtinës dhe MBZHR-ja me aksion në afërsi te Tregu i Veturave

Bujqësi
Peci: Kosova shënon rekordin e të mbjellave këtë vit

Peci: Kosova shënon rekordin e të mbjellave këtë vit

Bujqësi
Ministria e Bujqësisë e pakënaqur me inspektimet për Ligjin për Kontrollin e Duhanit

Ministria e Bujqësisë e pakënaqur me inspektimet për Ligjin për Kontrollin e Duhanit

Bujqësi
“Me ligjin nuk ka kompromis”, Peci: Zero tolerancë për pirjen e duhanit në hapësira të brendshme

“Me ligjin nuk ka kompromis”, Peci: Zero tolerancë për pirjen e duhanit në hapësira të brendshme

Bujqësi
Zgjatet deri më 14 prill afati për aplikim për subvencione bujqësore

Zgjatet deri më 14 prill afati për aplikim për subvencione bujqësore

Bujqësi
Shtyhet afati i aplikimit për pagesa direkte dhe subvencione në bujqësi

Shtyhet afati i aplikimit për pagesa direkte dhe subvencione në bujqësi

Bujqësi
D+: Kosova me mundësi më të mira punësimi për punëtorët sezonal në bujqësi

D+: Kosova me mundësi më të mira punësimi për punëtorët sezonal në bujqësi

Bujqësi
Ashpërsimi i masave kundër pirjes së duhanit, brenda pesë ditëve u shqiptuan 150 gjoba për shkelësit

Ashpërsimi i masave kundër pirjes së duhanit, brenda pesë ditëve u shqiptuan 150 gjoba për shkelësit

Albert Spahiu
U raportua për pirje të duhanit në bufetë e ish-Rilindjes, AUV-i merr masa

U raportua për pirje të duhanit në bufetë e ish-Rilindjes, AUV-i merr masa

Bujqësi
Ligji për Kontrollin e Duhanit, Peci: Janë shqiptuar një numër i konsiderueshëm i gjobave, qytetarët të raportojnë rastet e mosrespektimit

Ligji për Kontrollin e Duhanit, Peci: Janë shqiptuar një numër i konsiderueshëm i gjobave, qytetarët të raportojnë rastet e mosrespektimit

Bujqësi
Nga sot, zero tolerancë ndaj pirjes së duhanit në ambiente të mbyllura dhe hapësira publike

Nga sot, zero tolerancë ndaj pirjes së duhanit në ambiente të mbyllura dhe hapësira publike

Bujqësi
Ministria e Bujqësisë: Deri më 29 mars fermerët mund të aplikojnë për subvencione për vitin 2023

Ministria e Bujqësisë: Deri më 29 mars fermerët mund të aplikojnë për subvencione për vitin 2023

Bujqësi
Konsumimi i mishit të bardhë të pulës në Kosovë, 94 për qind është i importuar

Konsumimi i mishit të bardhë të pulës në Kosovë, 94 për qind është i importuar

Bujqësi
Kishte thënë se rritja e subvencioneve është shenjë e varfërisë, Hoti tani kërkon që të përkrahen fermerët nga Ministria e Bujqësisë

Kishte thënë se rritja e subvencioneve është shenjë e varfërisë, Hoti tani kërkon që të përkrahen fermerët nga Ministria e Bujqësisë

Bujqësi
Venera Çerkini emërohet drejtoreshë e AZHB-së

Venera Çerkini emërohet drejtoreshë e AZHB-së

Bujqësi
AUV konfiskon rreth 1,700 kilogramë produkte të mishit në Ferizaj

AUV konfiskon rreth 1,700 kilogramë produkte të mishit në Ferizaj

Bujqësi
​Ministri Peci në Bullgari: Të përkujdesemi që produktet të cilat i zgjedhim të jenë të vendeve mike

​Ministri Peci në Bullgari: Të përkujdesemi që produktet të cilat i zgjedhim të jenë të vendeve mike

Bujqësi