LAJMI I FUNDIT:

Real Estate

Më shumë

Ideale për të gjitha llojet e bizneseve – këto lokale në Lakrishtë janë vendi për startin e biznesit tuaj
Ideale për të gjitha llojet e bizneseve – këto lokale në Lakrishtë janë vendi për startin e biznesit tuaj

1 javë

Mundësi e shkëlqyer për të gjithë sipërmarrësit për objekt afarist në një nga lagjet më të kërkuara të kryeqytetit
Mundësi e shkëlqyer për të gjithë sipërmarrësit për objekt afarist në një nga lagjet më të kërkuara të kryeqytetit

2 javë

Mos e humbisni këtë mundësi fantastike – banesa 86m2 në Gjilan po ju pret
Mos e humbisni këtë mundësi fantastike – banesa 86m2 në Gjilan po ju pret

2 javë

Me plan të detajizuar këto dy kate të këtij objekti ofrojnë hapësirë masive për zhvillim biznesi
Me plan të detajizuar këto dy kate të këtij objekti ofrojnë hapësirë masive për zhvillim biznesi

2 javë

Në një lagje të përshtatshme dhe që ka afër të gjitha shërbimet që ju duhen kjo banesë posedon çdo element për banim
Në një lagje të përshtatshme dhe që ka afër të gjitha shërbimet që ju duhen kjo banesë posedon çdo element për banim

3 javë

Hapësirë ideale për beqarë, çifte dhe familje – banesa 74 metra katrorë në Gjilan
Hapësirë ideale për beqarë, çifte dhe familje – banesa 74 metra katrorë në Gjilan

3 javë

Investoni në banesë moderne për të krijuar komunitet të ngushtë, jetë të qetë ose klientë besnikë
Investoni në banesë moderne për të krijuar komunitet të ngushtë, jetë të qetë ose klientë besnikë

4 javë

Ndërtoni bazën tuaj të klientëve në një lokacion me trafik të lartë në lagjen “Shadërvan” të Prizrenit
Ndërtoni bazën tuaj të klientëve në një lokacion me trafik të lartë në lagjen “Shadërvan” të Prizrenit

4 javë

Kjo është lagjja e kryeqytetit në të cilën suksesi i biznesit tuaj është i garantuar falë fluksit të madh të njerëzve
Kjo është lagjja e kryeqytetit në të cilën suksesi i biznesit tuaj është i garantuar falë fluksit të madh të njerëzve

1 muaj

A jeni duke kërkuar banesë? – në këtë kompleks do të gjeni tipe të ndryshme për nga sipërfaqja dhe detajet e tjera!
A jeni duke kërkuar banesë? – në këtë kompleks do të gjeni tipe të ndryshme për nga sipërfaqja dhe detajet e tjera!

1 muaj

Me pamje nga sheshi dhe e vendosur në qendër të Prishtinës kjo banesë posedon shumë avantazhe
Me pamje nga sheshi dhe e vendosur në qendër të Prishtinës kjo banesë posedon shumë avantazhe

1 muaj

Parcelë me potencial për biznese të ndryshme: pishina, restorant, karting dhe qendër të lojrave për fëmijë
Parcelë me potencial për biznese të ndryshme: pishina, restorant, karting dhe qendër të lojrave për fëmijë

1 muaj

Ideale për familje të mëdha dhe pjesë e një kompleksi banesor modern, kjo banesë posedon 117m2
Ideale për familje të mëdha dhe pjesë e një kompleksi banesor modern, kjo banesë posedon 117m2

1 muaj

Me pozitë të lakmueshme kjo tokë në Obiliq ka shumë përparësi për ndërtim dhe zhvillim biznesi
Me pozitë të lakmueshme kjo tokë në Obiliq ka shumë përparësi për ndërtim dhe zhvillim biznesi

1 muaj

Ideale për biznese të mëdha dhe të vogla – shtatë lokale në rrugën C janë vënë në shitje
Ideale për biznese të mëdha dhe të vogla – shtatë lokale në rrugën C janë vënë në shitje

1 muaj

Moderne dhe e mobiluar kjo banesë në lagjen “Bregu i Diellit”, vendi perfekt për të jetuar në Prishtinë
Moderne dhe e mobiluar kjo banesë në lagjen “Bregu i Diellit”, vendi perfekt për të jetuar në Prishtinë

1 muaj

E mobiluar dhe e gatshme për banim, kjo banesë është e përshtatshme për familje katër anëtarëshe
E mobiluar dhe e gatshme për banim, kjo banesë është e përshtatshme për familje katër anëtarëshe

1 muaj

Në afërsi të stacionit të autobusëve në Pejë ky lokal mund të shfrytëzohet si zyre për agjensione turistike
Në afërsi të stacionit të autobusëve në Pejë ky lokal mund të shfrytëzohet si zyre për agjensione turistike

1 muaj

Kjo tokë në qendër të Pejës ka shumë përparësi për ndërtime të mëdha dhe biznes
Kjo tokë në qendër të Pejës ka shumë përparësi për ndërtime të mëdha dhe biznes

1 muaj

Një depo për çdo nevojë biznesi – gjeni lokalin ideal në Prishtinë
Një depo për çdo nevojë biznesi – gjeni lokalin ideal në Prishtinë

1 muaj

Me të gjitha asetet e nevojshme për hapjen e një biznesi ky lokal mund të shfrytëzohet edhe si zyre
Me të gjitha asetet e nevojshme për hapjen e një biznesi ky lokal mund të shfrytëzohet edhe si zyre

1 muaj

Është vënë në shitje lokali me 117m2 në kompleksin “Royal City”, Prishtinë
Është vënë në shitje lokali me 117m2 në kompleksin “Royal City”, Prishtinë

1 muaj

Me posedim të lejes për ndërtim kjo tokë afër aeroportit “Adem Jashari” është në shitje
Me posedim të lejes për ndërtim kjo tokë afër aeroportit “Adem Jashari” është në shitje

1 muaj

Lokali me sipërfaqe 156.75m2  në Prishtinë është vënë në shitje
Lokali me sipërfaqe 156.75m2 në Prishtinë është vënë në shitje

1 muaj

Lëshohet me qira objekti afarist tek ‘Kodra e Trimave’, Prishtinë
Lëshohet me qira objekti afarist tek ‘Kodra e Trimave’, Prishtinë

1 muaj