LAJMI I FUNDIT:
Kanuni dhe gjakmarrja

Kanuni dhe gjakmarrja

Cult+

Të fundit

Rrëfimi për Hipgnosis

Rrëfimi për Hipgnosis

Cult+
Artisti gjerman dhe makthet nga të cilat nuk mund të shpëtojë

Artisti gjerman dhe makthet nga të cilat nuk mund të shpëtojë

PamArt
Enveri e donte Musinenë, por u refuzua dhe ai u hakmor?!

Enveri e donte Musinenë, por u refuzua dhe ai u hakmor?!

Cult+
LUFTA

LUFTA

Poezi
Mafiozët, vrasjet dhe rezistenca: Jeta nën mafien siciliane

Mafiozët, vrasjet dhe rezistenca: Jeta nën mafien siciliane

Fotografia
Beethoveni dhe paraja

Beethoveni dhe paraja

Muzika
Ndjesia e dashurisë …

Ndjesia e dashurisë …

Muzika
Disa popuj edukohen me kultin e gënjeshtrës dhe disiplinën e harresës

Disa popuj edukohen me kultin e gënjeshtrës dhe disiplinën e harresës

Fjala+
KUR KUDRA ËSHTË E SËMURË

KUR KUDRA ËSHTË E SËMURË

Poezi
Ana e errët e anglezit tipik

Ana e errët e anglezit tipik

Teatri
Sfida e krijimit

Sfida e krijimit

Fjala+
Heroi semantik i shqiptarëve të çdo kohe

Heroi semantik i shqiptarëve të çdo kohe

Cult+
DASHURIA FLE NË GJOKSIN E POETIT

DASHURIA FLE NË GJOKSIN E POETIT

Poezi
E vërteta e hidhur për emailin

E vërteta e hidhur për emailin

Cult+
Teksa burrat e papunë ikin jashtë vendit, gratë shqiptare shfrytëzojnë liritë e reja

Teksa burrat e papunë ikin jashtë vendit, gratë shqiptare shfrytëzojnë liritë e reja

Cult+
Filmi që parashikoi të ardhmen

Filmi që parashikoi të ardhmen

Filmi
Jam mësuese dhe kjo është arsyeja pse djalit tim nuk i jap smartfon

Jam mësuese dhe kjo është arsyeja pse djalit tim nuk i jap smartfon

Cult+
NDIEJE DASHURINË TIME

NDIEJE DASHURINË TIME

Poezi
Rapsodia “mongoliane”

Rapsodia “mongoliane”

Cult+
JETË

JETË

Poezi
Shfaqja e kthimit të aktorit – te shpirti

Shfaqja e kthimit të aktorit – te shpirti

Cult+
Madhështia që doli nga thyerja e barrierave

Madhështia që doli nga thyerja e barrierave

Muzika
U bëmë vasalë të serbëve, e lamë Kosovën nën shtypjen e tyre

U bëmë vasalë të serbëve, e lamë Kosovën nën shtypjen e tyre

Fakte