LAJMI I FUNDIT:

Aplikacione

“Kushdo mund të bëhet këngëtar” – ky është aplikacioni inteligjent që mund ta ndryshojë botën e muzikës

“Kushdo mund të bëhet këngëtar” – ky është aplikacioni inteligjent që mund ta ndryshojë botën e muzikës

Aplikacione
Facebook Messenger ka një lajm super, super të mirë

Facebook Messenger ka një lajm super, super të mirë

Aplikacione
WhatsApp bëhet me shirit të ri navigimi për përdoruesit e pajisjeve me sistem operativ Android

WhatsApp bëhet me shirit të ri navigimi për përdoruesit e pajisjeve me sistem operativ Android

Aplikacione
Instagrami jashtë funksionit, përdoruesit thonë se nuk po mund të komentojnë në postimet e tyre

Instagrami jashtë funksionit, përdoruesit thonë se nuk po mund të komentojnë në postimet e tyre

Aplikacione
Steven Mnuchin dëshiron të blejë TikTok-un pa të vetmen gjë që e bën aplikacionin kaq të vlefshëm

Steven Mnuchin dëshiron të blejë TikTok-un pa të vetmen gjë që e bën aplikacionin kaq të vlefshëm

Aplikacione
Google prezanton funksionin e ri që ju ndihmon me blerjet online

Google prezanton funksionin e ri që ju ndihmon me blerjet online

Aplikacione
Miliarda përdorues të WhatsApp do të fitojnë përditësime me Inteligjencë Artificiale

Miliarda përdorues të WhatsApp do të fitojnë përditësime me Inteligjencë Artificiale

Aplikacione
YouTube po teston një veçori që ju lejon të kaloni më shpejt te pjesët interesante të një videoje

YouTube po teston një veçori që ju lejon të kaloni më shpejt te pjesët interesante të një videoje

Aplikacione
WhatsApp do të mundësojë dërgimin automatik të përmbajtjes HD

WhatsApp do të mundësojë dërgimin automatik të përmbajtjes HD

Aplikacione
Së shpejti do të mund t’i shprehni shqetësimet e juaja me Gboard të Google

Së shpejti do të mund t’i shprehni shqetësimet e juaja me Gboard të Google

Aplikacione
WhatsApp zyrtarisht prezanton veçorinë e re

WhatsApp zyrtarisht prezanton veçorinë e re

Aplikacione
Google Keep me funksion të ri me Al për krijimin e listave

Google Keep me funksion të ri me Al për krijimin e listave

Aplikacione
WhatsApp po merr një veçori të re, a do ta përdorni?

WhatsApp po merr një veçori të re, a do ta përdorni?

Aplikacione
Versioni beta i WhatsApp vjen me një funksion të ri

Versioni beta i WhatsApp vjen me një funksion të ri

Aplikacione
Aplikacioni i ri me Inteligjencë Artificiale – videot tuaja mund t’i ktheni në lojëra për telefona

Aplikacioni i ri me Inteligjencë Artificiale – videot tuaja mund t’i ktheni në lojëra për telefona

Aplikacione
Cila është veçoria e re që Google do të prezantojë për telefonat Android

Cila është veçoria e re që Google do të prezantojë për telefonat Android

Aplikacione
Çdokush mund ta shohë logon e Google, por jo të gjithë e vërejnë “gabimin” që fshihet në të

Çdokush mund ta shohë logon e Google, por jo të gjithë e vërejnë “gabimin” që fshihet në të

Aplikacione
Cila është veçoria e radhës e WhatsApp që po e bën atë të duket i ngjashëm me Instagramin

Cila është veçoria e radhës e WhatsApp që po e bën atë të duket i ngjashëm me Instagramin

Aplikacione
YouTube prezantoi një ndryshim të madh – shumë përdorues do të zhgënjehen me aplikacionin

YouTube prezantoi një ndryshim të madh – shumë përdorues do të zhgënjehen me aplikacionin

Aplikacione
YouTube prezanton dizajnin e ri për aplikacionin e saj televiziv

YouTube prezanton dizajnin e ri për aplikacionin e saj televiziv

Aplikacione
Spotify zbulon funksionin e ri të ‘Audiobooks’

Spotify zbulon funksionin e ri të ‘Audiobooks’

Aplikacione
Miratohet projektligji që mund ta ndalojë TikTok-un në SHBA

Miratohet projektligji që mund ta ndalojë TikTok-un në SHBA

Aplikacione
WhatsApp prezantoi një ndryshim të madh

WhatsApp prezantoi një ndryshim të madh

Aplikacione
X me video aplikacion të ngjashëm me atë të YouTube, do të jetë i qasshëm në televizorët e Samsung dhe Amazon

X me video aplikacion të ngjashëm me atë të YouTube, do të jetë i qasshëm në televizorët e Samsung dhe Amazon

Aplikacione