LAJMI I FUNDIT:

Financa

Ish-zv/guvernatori i BQK-së, Fatmir Gashi për dinarin: Qeverisë po i mungon memoria institucionale

Ish-zv/guvernatori i BQK-së, Fatmir Gashi për dinarin: Qeverisë po i mungon memoria institucionale

Financa
​Rriten çmimet, rëndohet jeta e familjeve me pagë minimale dhe atyre me social

​Rriten çmimet, rëndohet jeta e familjeve me pagë minimale dhe atyre me social

Financa
BQK: Gjatë janarit mërgata dërgoi në Kosovë 84.6 milionë euro

BQK: Gjatë janarit mërgata dërgoi në Kosovë 84.6 milionë euro

Financa
Hoti: Qeveria ka marrë borxh për skema sociale dhe shkrimin e ligjeve

Hoti: Qeveria ka marrë borxh për skema sociale dhe shkrimin e ligjeve

Financa
Dinari serb, Llugaliu: Ka pasur tentime që të futet nga Jarinja, por nuk është lejuar

Dinari serb, Llugaliu: Ka pasur tentime që të futet nga Jarinja, por nuk është lejuar

Financa
Paga të dyfishta e kontrata fiktive: Ku shkoi buxheti i Kosovës për komunat serbe?

Paga të dyfishta e kontrata fiktive: Ku shkoi buxheti i Kosovës për komunat serbe?

Financa
Ndalimi i dinarit, opozita kërkon që guvernatori i BQK të ftohet për raportim në komision

Ndalimi i dinarit, opozita kërkon që guvernatori i BQK të ftohet për raportim në komision

Financa
Kurti: Buxheti i komunave këtë vit është për 40 për qind më i lartë se para tri viteve

Kurti: Buxheti i komunave këtë vit është për 40 për qind më i lartë se para tri viteve

Financa
Takimet me ambasadorët për dinarin, BQK: Po vazhdojnë aktivitetet e informimit – përfshirë edhe linjën pa pagesë për marrjen e informatave

Takimet me ambasadorët për dinarin, BQK: Po vazhdojnë aktivitetet e informimit – përfshirë edhe linjën pa pagesë për marrjen e informatave

Financa
​Mungon ministri Aliu, deputetët përplasen në Komisionin për mbikëqyrjen e financave publike

​Mungon ministri Aliu, deputetët përplasen në Komisionin për mbikëqyrjen e financave publike

Financa
Osmani: Po diskutohet mbi tranzicionin e zbatimit të Rregullores së BQK-së

Osmani: Po diskutohet mbi tranzicionin e zbatimit të Rregullores së BQK-së

Financa
Mbi 180 mijë copë numri i kartëmonedhave prej 500 euro të tërhequra nga qarkullimi dhe të depozituara në BQK

Mbi 180 mijë copë numri i kartëmonedhave prej 500 euro të tërhequra nga qarkullimi dhe të depozituara në BQK

Financa
Oda Amerikane shpreh shqetësim për Rregulloren e BQK-së lidhur me dinarin, propozon tri alternativa

Oda Amerikane shpreh shqetësim për Rregulloren e BQK-së lidhur me dinarin, propozon tri alternativa

Financa
Guvernatori Ismaili: BQK-ja s’e ka shtyrë afatin e zbatimit të Rregullores e as nuk ka dhënë afat shtesë

Guvernatori Ismaili: BQK-ja s’e ka shtyrë afatin e zbatimit të Rregullores e as nuk ka dhënë afat shtesë

Financa
Ministria e Financave lanson masën për punësimin e qytetarëve në katër komunat veriore

Ministria e Financave lanson masën për punësimin e qytetarëve në katër komunat veriore

Financa
Kërkesa për tranzicion katërmujor për dinarin serb, Kurti s’jep sinjale për shtyrje

Kërkesa për tranzicion katërmujor për dinarin serb, Kurti s’jep sinjale për shtyrje

Financa
Më 16 shkurt ankandi i dytë i letrave me vlerë për vitin 2024, në shumën 20 milionë euro

Më 16 shkurt ankandi i dytë i letrave me vlerë për vitin 2024, në shumën 20 milionë euro

Financa
Zbatimi i rregullores së BQK-së “vetëm përmes llogarive në bankat e Kosovës”

Zbatimi i rregullores së BQK-së “vetëm përmes llogarive në bankat e Kosovës”

Financa
Ligji i ri i pagave dhe zhvleftësimi i disa neneve nga Kushtetuesja – a do të ketë kompensim për ata që kanë pasur ulje të pagës?

Ligji i ri i pagave dhe zhvleftësimi i disa neneve nga Kushtetuesja – a do të ketë kompensim për ata që kanë pasur ulje të pagës?

Elfije Boletini
Kriptorrëmujë në Kosovë, ligji ende i papërfunduar

Kriptorrëmujë në Kosovë, ligji ende i papërfunduar

Financa
Ndalimi i dinarit serb në Kosovë, Vuçiq: Do të gjejmë banka private për t’iu dërguar para njerëzve tanë

Ndalimi i dinarit serb në Kosovë, Vuçiq: Do të gjejmë banka private për t’iu dërguar para njerëzve tanë

Financa
Platforma “Superpuna”, Kurti tregon për zgjerim të grupmoshës nga 18 deri në 29 vjeç

Platforma “Superpuna”, Kurti tregon për zgjerim të grupmoshës nga 18 deri në 29 vjeç

Financa
​BQK: Kalon mbi 320 mijë numri i përfituesve që kanë llogari pagese me shërbime bazike

​BQK: Kalon mbi 320 mijë numri i përfituesve që kanë llogari pagese me shërbime bazike

Financa
Ndalimi i dinarit serb – BE reagon për rregulloren e BQK-së e cila pritet të hyjë sot në fuqi

Ndalimi i dinarit serb – BE reagon për rregulloren e BQK-së e cila pritet të hyjë sot në fuqi

Financa