LAJMI I FUNDIT:
Vikend grykësish: Pitja-shpagetë më e shijshme, pite të cilën e keni provuar

Vikend grykësish: Pitja-shpagetë më e shijshme, pite të cilën e keni provuar

Kuzhina e huaj
Truku që do t’ju ndihmojë që të gatuani palëpeta të shijshme

Truku që do t’ju ndihmojë që të gatuani palëpeta të shijshme

Oreksndjellëse
Vezë në mënyrën turke për kafjall

Vezë në mënyrën turke për kafjall

Kuzhina e huaj
Spinaq me djathë të ngrohtë: Ushqim i përsosur nga furra, e duan të gjithë!

Spinaq me djathë të ngrohtë: Ushqim i përsosur nga furra, e duan të gjithë!

Pjata kryesore
Truku për patatet e reja më të shijshme

Truku për patatet e reja më të shijshme

Oreksndjellëse
Tavë me makarona dhe proshutë

Tavë me makarona dhe proshutë

Oreksndjellëse
Focaccia italiane: E butë, krokante dhe me rozmarinë aromatike

Focaccia italiane: E butë, krokante dhe me rozmarinë aromatike

Kuzhina e huaj
Petë të pjekura me mish pule: Ushqim i ngrohtë që do ta kënaqë secilin!

Petë të pjekura me mish pule: Ushqim i ngrohtë që do ta kënaqë secilin!

Oreksndjellëse
Makarona të pjekur me djathë të lëngshëm

Makarona të pjekur me djathë të lëngshëm

Pjata kryesore
Muskuj viçi me kërpudha dhe perime, gatuar në enë dheu në furrë

Muskuj viçi me kërpudha dhe perime, gatuar në enë dheu në furrë

Pjata kryesore
Musaka nga lakra, një pjatë kalorike plot ushqyes

Musaka nga lakra, një pjatë kalorike plot ushqyes

Pjata kryesore
Dy marinadat më të mira për skarën më të shijshme

Dy marinadat më të mira për skarën më të shijshme

Pjata kryesore
Oriz me mish pule, salcë soje dhe kërpudha

Oriz me mish pule, salcë soje dhe kërpudha

Pjata kryesore
Mish pule në hell me perime, shumë të shijshëm dhe përgatiten shpejt

Mish pule në hell me perime, shumë të shijshëm dhe përgatiten shpejt

Pjata kryesore
Omëletë tajlandeze e gatshme për 90 sekonda: E butë nga brenda, kërcëlluese nga jashtë, ju pushton përnjëherë!

Omëletë tajlandeze e gatshme për 90 sekonda: E butë nga brenda, kërcëlluese nga jashtë, ju pushton përnjëherë!

Kuzhina e huaj
Mahmudie veziri – shije kulmore dhe kënaqësi

Mahmudie veziri – shije kulmore dhe kënaqësi

Kuzhina e huaj
Gjella më e shijshme klasike: Gullash viçi

Gjella më e shijshme klasike: Gullash viçi

Pjata kryesore
Darkë e shpejtë në tigan gati në 10 minuta: Është shumë e lirë dhe të ngopë

Darkë e shpejtë në tigan gati në 10 minuta: Është shumë e lirë dhe të ngopë

Pjata kryesore
Drekë tërësisht e pazakonshme: Kungllesha dhe mish, kombinim i mrekullueshëm!

Drekë tërësisht e pazakonshme: Kungllesha dhe mish, kombinim i mrekullueshëm!

Pjata kryesore
Çimburi, specialitet kulmor: Kafjall i shijshëm nga mishi i qengjit dhe vezët!

Çimburi, specialitet kulmor: Kafjall i shijshëm nga mishi i qengjit dhe vezët!

Kuzhina e huaj
Musaka greke

Musaka greke

Kuzhina e huaj
Gozleme: Simite më të shijshme turke të mbushura me djathë!

Gozleme: Simite më të shijshme turke të mbushura me djathë!

Kuzhina e huaj
Peshk me qiqra (leblebi) dhe domate

Peshk me qiqra (leblebi) dhe domate

Pjata speciale
Mish me lakra në mënyrën tradicionale: Gjella më e mirë nga lakrat!

Mish me lakra në mënyrën tradicionale: Gjella më e mirë nga lakrat!

Kuzhina tradicionale