LAJMI I FUNDIT:
Maxima, August dhe Aurelia: Pse Mark Zuckerberg ua vë fëmijëve emrat sipas perandorëve romakë

Maxima, August dhe Aurelia: Pse Mark Zuckerberg ua vë fëmijëve emrat sipas perandorëve romakë

Trend
Katër sfidat me të cilat ballafaqohen vetëm personat me inteligjencë të lartë

Katër sfidat me të cilat ballafaqohen vetëm personat me inteligjencë të lartë

Lifestyle
Si dhe sa shpesh duhet t’i lani xhinset

Si dhe sa shpesh duhet t’i lani xhinset

Trend
Pyeteni nënën sa partnerë i ka pasur në jetë, sepse kjo mund t’jua zbulojë një gjë të rëndësishme se a do të martoheni

Pyeteni nënën sa partnerë i ka pasur në jetë, sepse kjo mund t’jua zbulojë një gjë të rëndësishme se a do të martoheni

Lifestyle
Gjashtë strategji për të nisur të hënën me motivim dhe për të rritur produktivitetin

Gjashtë strategji për të nisur të hënën me motivim dhe për të rritur produktivitetin

Lifestyle
Çifti i famshëm hollivudian jeton në një banesë me dy dhoma ku gatuajnë dhe pastrohen

Çifti i famshëm hollivudian jeton në një banesë me dy dhoma ku gatuajnë dhe pastrohen

Trend
Kur fillon pasioni, datëlindja është gjëja e fundit në mendjen tonë: Një ndryshim i madh në moshë mund të jetë i dobishëm

Kur fillon pasioni, datëlindja është gjëja e fundit në mendjen tonë: Një ndryshim i madh në moshë mund të jetë i dobishëm

Lifestyle
Vetëm personat me koeficient të lartë të inteligjencës mund të dallojnë një shkronjë të ndryshme në foto

Vetëm personat me koeficient të lartë të inteligjencës mund të dallojnë një shkronjë të ndryshme në foto

Trend
Timberlake bëhet pjesë e fushatës së re të Louis Vuitton duke prezantuar një çantë me motive kungujsh

Timberlake bëhet pjesë e fushatës së re të Louis Vuitton duke prezantuar një çantë me motive kungujsh

Trend
Po zhduket dalëngadalë kultura e pirjes së alkoolit në vendin e punës dhe pas përfundimit të orarit

Po zhduket dalëngadalë kultura e pirjes së alkoolit në vendin e punës dhe pas përfundimit të orarit

Lifestyle
Secila shenjë e Zodiakut ka “vesin” e vet, andaj lehtë do të mësoni se çfarë pret nga ju i dashuri juaj

Secila shenjë e Zodiakut ka “vesin” e vet, andaj lehtë do të mësoni se çfarë pret nga ju i dashuri juaj

Lifestyle
Burrat u përkushtohen më shumë punës dhe miqve dhe më pak grave: Kjo është arsyeja pse ka kaq shumë beqarë

Burrat u përkushtohen më shumë punës dhe miqve dhe më pak grave: Kjo është arsyeja pse ka kaq shumë beqarë

Lifestyle
Pajisjet shtëpiake që shpenzojnë energji edhe kur nuk janë në përdorim

Pajisjet shtëpiake që shpenzojnë energji edhe kur nuk janë në përdorim

Këshilla Lifestyle
Shikimi i filmave dhe serialeve me partnerin e përmirëson marrëdhënien tuaj? Ja çfarë thonë hulumtimet

Shikimi i filmave dhe serialeve me partnerin e përmirëson marrëdhënien tuaj? Ja çfarë thonë hulumtimet

Këshilla Lifestyle
Gjëegjëza të vështira të cilat vetëm mendjet më të ndritura mund t’i zgjidhin

Gjëegjëza të vështira të cilat vetëm mendjet më të ndritura mund t’i zgjidhin

Lifestyle
A mund të funksionojë marrëdhënia juaj me një pesimist nëse jeni një optimist i përjetshëm?

A mund të funksionojë marrëdhënia juaj me një pesimist nëse jeni një optimist i përjetshëm?

Këshilla Lifestyle
Disa aftësi që i veçojnë introvertët nga të tjerët

Disa aftësi që i veçojnë introvertët nga të tjerët

Trend
Ndërhyrjet në mënyrën jetësore për të shmangur depresionin

Ndërhyrjet në mënyrën jetësore për të shmangur depresionin

Këshilla Lifestyle
Zakonet e parrëfyera të femrave që jetojnë vetëm

Zakonet e parrëfyera të femrave që jetojnë vetëm

Lifestyle
A ishte fitimprurëse të luftoje në ushtrinë romake?

A ishte fitimprurëse të luftoje në ushtrinë romake?

Lifestyle
Ngushëllim për të divorcuarit: martesa e dytë – më e mirë se e para

Ngushëllim për të divorcuarit: martesa e dytë – më e mirë se e para

Lifestyle
Mënyra për të biseduar me eprorin për ndonjë problem

Mënyra për të biseduar me eprorin për ndonjë problem

Lifestyle
Dëshira e adoleshentëve është që të rriturit t’i kuptojnë

Dëshira e adoleshentëve është që të rriturit t’i kuptojnë

Këshilla Lifestyle
Kryerja e detyrave me kohë në punë

Kryerja e detyrave me kohë në punë

Këshilla Lifestyle