LAJMI I FUNDIT:

Lojëra

Lojtari i video-lojërave bëri atë që besohej se ishte e pamundur

Lojtari i video-lojërave bëri atë që besohej se ishte e pamundur

Lojëra
Kompania e urryer e video-lojërave anuloi deri në 80 lojëra

Kompania e urryer e video-lojërave anuloi deri në 80 lojëra

Lojëra
Epic Games mashtroi fëmijët për të shpenzuar para në Fortnite – gjobitet më shumë se një milion euro

Epic Games mashtroi fëmijët për të shpenzuar para në Fortnite – gjobitet më shumë se një milion euro

Lojëra
Mësohet koha kur do të dalë GTA VI

Mësohet koha kur do të dalë GTA VI

Lojëra
12 milionë të shitura në 12 javë: Kjo videolojë theu rekord

12 milionë të shitura në 12 javë: Kjo videolojë theu rekord

Lojëra
Microsoft përgatiti një rival për Google Play Store dhe App Store

Microsoft përgatiti një rival për Google Play Store dhe App Store

Lojëra
Fitim rekord i Nintendo, hidrauliku më i famshëm në botë është përgjegjës për gjithçka

Fitim rekord i Nintendo, hidrauliku më i famshëm në botë është përgjegjës për gjithçka

Lojëra
Haaland u bë një personazh në këtë video loje – ajo u shkarkua mbi dy miliardë herë

Haaland u bë një personazh në këtë video loje – ajo u shkarkua mbi dy miliardë herë

Lojëra
Fikni vallet “fyese” ndërsa luani Fortnite

Fikni vallet “fyese” ndërsa luani Fortnite

Lojëra
Counter-Strike 2 vjen me një veçori të cilën fansat e kishin kërkuar që nga dita e parë

Counter-Strike 2 vjen me një veçori të cilën fansat e kishin kërkuar që nga dita e parë

Lojëra
Sony PlayStation 5 Pro me memorie më të shpejtë – çfarë do të thotë për krijuesit e video-lojërave

Sony PlayStation 5 Pro me memorie më të shpejtë – çfarë do të thotë për krijuesit e video-lojërave

Lojëra
CEO i OpenAI, Altman ka një super lajm për lojtarët e video-lojërave

CEO i OpenAI, Altman ka një super lajm për lojtarët e video-lojërave

Lojëra
Data e lëshimit të GTA 6 mund të shtyhet deri në vitin 2026?

Data e lëshimit të GTA 6 mund të shtyhet deri në vitin 2026?

Lojëra
Call of Duty: Warzone tashmë e disponueshme për iOS dhe Android

Call of Duty: Warzone tashmë e disponueshme për iOS dhe Android

Lojëra
Shikoni se si inteligjenca artificiale luan video-lojëra

Shikoni se si inteligjenca artificiale luan video-lojëra

Lojëra
Një tjetër rekord është thyer – Steam lë pas PlayStation dhe Xbox

Një tjetër rekord është thyer – Steam lë pas PlayStation dhe Xbox

Lojëra
Inteligjenca Artificiale do të jetë lojtar kyç në video-lojërat me luftëra

Inteligjenca Artificiale do të jetë lojtar kyç në video-lojërat me luftëra

Lojëra
Sony po ndryshon taktikat për PlayStation 5

Sony po ndryshon taktikat për PlayStation 5

Lojëra
Sony prezantoi 13 videolojëra të reja – disa prej tyre shumë shpejt mund t’i kenë në dispozicion

Sony prezantoi 13 videolojëra të reja – disa prej tyre shumë shpejt mund t’i kenë në dispozicion

Lojëra
Cilat videolojërat meritojnë të kenë vazhdime në Sega Genesis

Cilat videolojërat meritojnë të kenë vazhdime në Sega Genesis

Lojëra
“Pokemon me armë” shkaktoi kaos

“Pokemon me armë” shkaktoi kaos

Lojëra
Epic thotë se Fortnite po kthehet në iOS në vendet e Bashkimit Evropian

Epic thotë se Fortnite po kthehet në iOS në vendet e Bashkimit Evropian

Lojëra
A është ky kontrolluesi i ri dhe i përmirësuar i Play Station 5?

A është ky kontrolluesi i ri dhe i përmirësuar i Play Station 5?

Lojëra
MSI Claw – pajisja e parë për videolojëra që përmban çipin Intel Core Ultra

MSI Claw – pajisja e parë për videolojëra që përmban çipin Intel Core Ultra

Lojëra