LAJMI I FUNDIT:

Marketing

Le të shkruajmë historinë së bashku në Prishtina Football Fest – Sonte nga ora 20:40, në sheshin “Xhorxh Bush”!

Le të shkruajmë historinë së bashku në Prishtina Football Fest – Sonte nga ora 20:40, në sheshin “Xhorxh Bush”!

Prishtina Football Fest
Sonte është lojë e trent, ha Patos ti ha!

Sonte është lojë e trent, ha Patos ti ha!

Patos Kosova
Njoftim nga autoritetet e likuidimit për parashtruesit e kërkesave (kërkesa për informata shtesë)

Njoftim nga autoritetet e likuidimit për parashtruesit e kërkesave (kërkesa për informata shtesë)

Marketing
Freski maksimale, shpenzime minimale

Freski maksimale, shpenzime minimale

Marketing
American School of Kosova shkëlqen me brezin e 20-të të diplomuarve, prindërit shfaqin emocione dhe krenari

American School of Kosova shkëlqen me brezin e 20-të të diplomuarve, prindërit shfaqin emocione dhe krenari

Elfije Boletini
GP Aviation realizon fluturimin e parë Prishtinë – Zürich – Prishtinë

GP Aviation realizon fluturimin e parë Prishtinë – Zürich – Prishtinë

Prishtina Ticket
Shijo verën, jo të nxehtin!

Shijo verën, jo të nxehtin!

Neptun
Zbuloni zbritjet dhe ofertat verore në Melodia Px

Zbuloni zbritjet dhe ofertat verore në Melodia Px

Melodia Px
BrainHero.ai – Platformë që i jep krah imagjinatës së fëmijëve

BrainHero.ai – Platformë që i jep krah imagjinatës së fëmijëve

BrainHero.ai
Udhëto në Dubai me IP Petrol!

Udhëto në Dubai me IP Petrol!

IP Petrol
Crystal 24 Cocktails: Produkt ideal për ditët e nxehta

Crystal 24 Cocktails: Produkt ideal për ditët e nxehta

Crystal Evapify
Filmi “Inside Out 2” arrin në Cineplexx, organizon edhe “Ditën e Familjes”

Filmi “Inside Out 2” arrin në Cineplexx, organizon edhe “Ditën e Familjes”

Cineplexx
Auto Mita shënon 5:0 në Kampionatin Evropian!

Auto Mita shënon 5:0 në Kampionatin Evropian!

Auto Mita
Telegrafi Jobs – Platforma që ndihmon të ndërtoni të ardhmen tuaj profesionale

Telegrafi Jobs – Platforma që ndihmon të ndërtoni të ardhmen tuaj profesionale

Telegrafi Jobs
ProCredit më afër Mitrovicës!

ProCredit më afër Mitrovicës!

ProCredit Bank
A po e rollit njo me spec deri te pasit!

A po e rollit njo me spec deri te pasit!

Patos Kosova
Një pamje e re e cilësisë së jetesës

Një pamje e re e cilësisë së jetesës

Marketing
“Bota Jote e Aventurave” vazhdon në Central Park më 22 dhe 23 qershor!

“Bota Jote e Aventurave” vazhdon në Central Park më 22 dhe 23 qershor!

Central Park
Akulloret nga Oaza Company: Flladi veror për fëmijët dhe të rriturit

Akulloret nga Oaza Company: Flladi veror për fëmijët dhe të rriturit

Oaza Company
Impact Bucharest: Ngjarja më e rëndësishme e biznesit dhe teknologjisë në Evropën Qendrore vjen në Rumani

Impact Bucharest: Ngjarja më e rëndësishme e biznesit dhe teknologjisë në Evropën Qendrore vjen në Rumani

Marketing
Parapremiera e “Despicable me 4” me 22-23 Qershor me shumë surpriza unike

Parapremiera e “Despicable me 4” me 22-23 Qershor me shumë surpriza unike

Cinestar
A jeni gati të festoni? Karnevali Golden Eagle po afrohet!

A jeni gati të festoni? Karnevali Golden Eagle po afrohet!

Golden Eagle Energy Drink
Thirrja përfundimtare për bursa!

Thirrja përfundimtare për bursa!

CITY College
Festivali Anibar publikon Programin Filmik për edicionin e 15-të

Festivali Anibar publikon Programin Filmik për edicionin e 15-të

Marketing