LAJMI I FUNDIT:

Mobile

HMD prezantoi telefonat celularë Nokia 6310, 5310 dhe 230

HMD prezantoi telefonat celularë Nokia 6310, 5310 dhe 230

Mobile
Shumë njerëz mendojnë se iPhone i tyre nuk funksionon pas përditësimit më të fundit të iOS, por ka një zgjidhje

Shumë njerëz mendojnë se iPhone i tyre nuk funksionon pas përditësimit më të fundit të iOS, por ka një zgjidhje

Mobile
Motorola zbulon specifikat e telefonit të mençur Moto G64 5G

Motorola zbulon specifikat e telefonit të mençur Moto G64 5G

Mobile
iPhone me ndryshim të madh në mënyrën se si i trajton fotografitë

iPhone me ndryshim të madh në mënyrën se si i trajton fotografitë

Mobile
Apple mund të lejojë përdoruesit e iPhone të fshijnë aplikacionin Photos

Apple mund të lejojë përdoruesit e iPhone të fshijnë aplikacionin Photos

Mobile
A e keni ditur se iPhone ka gjashtë video-lojëra sekrete

A e keni ditur se iPhone ka gjashtë video-lojëra sekrete

Mobile
Kur funksionet e Galaxy AI do të jenë të disponueshme në telefonat më të vjetër të Samsungut

Kur funksionet e Galaxy AI do të jenë të disponueshme në telefonat më të vjetër të Samsungut

Mobile
Samsung ka lëshuar përditësimin e sigurisë të radhës për serinë Galaxy S24, i cili vjen me përmirësimet edhe të kamerës

Samsung ka lëshuar përditësimin e sigurisë të radhës për serinë Galaxy S24, i cili vjen me përmirësimet edhe të kamerës

Mobile
Apple u jep më shumë liri përdoruesve të iPhone me iOS-18

Apple u jep më shumë liri përdoruesve të iPhone me iOS-18

Mobile
SHBA me padi historike kundër Apple – monopolizoi tregun e telefonave të mençur

SHBA me padi historike kundër Apple – monopolizoi tregun e telefonave të mençur

Mobile
Rikthehet telefoni legjendar Nokia 3210

Rikthehet telefoni legjendar Nokia 3210

Mobile
A e dini se iPhone ka një “buton sekret”

A e dini se iPhone ka një “buton sekret”

Mobile
Apple mendon se 128 GB është “shumë hapësirë ​​ruajtëse”

Apple mendon se 128 GB është “shumë hapësirë ​​ruajtëse”

Mobile
Apple do të lejojë shkarkimet e aplikacioneve iOS direkt nga faqet e internetit në BE

Apple do të lejojë shkarkimet e aplikacioneve iOS direkt nga faqet e internetit në BE

Mobile
Cili telefon karikohet më së shpejti me wireless

Cili telefon karikohet më së shpejti me wireless

Mobile
iPhone 16 mund të ketë një buton të ri, renderët e zbulojnë këtë – do të ndryshojë lojën për adhuruesit e “selfie”

iPhone 16 mund të ketë një buton të ri, renderët e zbulojnë këtë – do të ndryshojë lojën për adhuruesit e “selfie”

Mobile
Telefon me ekran transparent – a është e mundur kjo?

Telefon me ekran transparent – a është e mundur kjo?

Mobile
Samsung ka dërguar katër telefona S24 Ultra në hapësirë – fotot që ata shkrepën janë mahnitëse

Samsung ka dërguar katër telefona S24 Ultra në hapësirë – fotot që ata shkrepën janë mahnitëse

Mobile
Një përdorues i iPhone mbeti i habitur nga “ikona e kaltër misterioze” që iu shfaq në ekran

Një përdorues i iPhone mbeti i habitur nga “ikona e kaltër misterioze” që iu shfaq në ekran

Mobile
iPhone 17 më në fund me ekranin që të gjithë e dëshirojnë

iPhone 17 më në fund me ekranin që të gjithë e dëshirojnë

Mobile
Pse duhet t’i ndalni telefonat apo të aktivizoni ‘airplane mode’ në aeroplan

Pse duhet t’i ndalni telefonat apo të aktivizoni ‘airplane mode’ në aeroplan

Mobile
Po vjen telefoni Barbie

Po vjen telefoni Barbie

Mobile
Zgjatet jetëgjatësia e baterisë për iPhone 15 – çfarë do të thotë kjo për poseduesit e telefonit

Zgjatet jetëgjatësia e baterisë për iPhone 15 – çfarë do të thotë kjo për poseduesit e telefonit

Mobile
OnePlus prezanton telefonin e ri i cili nuk mbështetet nga Inteligjenca Artificiale

OnePlus prezanton telefonin e ri i cili nuk mbështetet nga Inteligjenca Artificiale

Mobile