LAJMI I FUNDIT:

Shëndetësi Lajme

I dehur në sytë e të tjerëve

I dehur në sytë e të tjerëve

Shëndetësi Lajme
Studimi shkencor paralajmëron: A ndikon kimia shtëpiake në zhvillimin e trurit?

Studimi shkencor paralajmëron: A ndikon kimia shtëpiake në zhvillimin e trurit?

Shëndetësi Lajme
Si duket organi gjenital mashkullor në mikroskop? Mjeku tregoi prerjen, ai përbëhet nga tri pjesë

Si duket organi gjenital mashkullor në mikroskop? Mjeku tregoi prerjen, ai përbëhet nga tri pjesë

Shëndetësi Lajme
Një simptomë më pak e njohur në vesh që mund të tregojë kancer

Një simptomë më pak e njohur në vesh që mund të tregojë kancer

Shëndetësi Lajme
Një hartë e re e krenarisë mesatare mashkullore ka dalë! Ne askund nuk jemi

Një hartë e re e krenarisë mesatare mashkullore ka dalë! Ne askund nuk jemi

Shëndetësi Lajme
Ilaçi për humbjen e peshës mund të rrisë ndjeshëm ovulimin: Mjekët shpjegojnë shtatzënitë e papritura

Ilaçi për humbjen e peshës mund të rrisë ndjeshëm ovulimin: Mjekët shpjegojnë shtatzënitë e papritura

Shëndetësi Lajme
Mungesa e ushtrimeve fizike është më e dëmshme sesa pirja e duhanit, diabeti dhe sëmundjet e zemrës

Mungesa e ushtrimeve fizike është më e dëmshme sesa pirja e duhanit, diabeti dhe sëmundjet e zemrës

Shëndetësi Lajme
Pse fjalët relaksuese para gjumit ndihmojnë që të flini më mirë

Pse fjalët relaksuese para gjumit ndihmojnë që të flini më mirë

Shëndetësi Lajme
Si arrin truri ynë të zgjedhë kujtimet që duhet të ruhen

Si arrin truri ynë të zgjedhë kujtimet që duhet të ruhen

Shëndetësi Lajme
Si humbi peshë gruaja më e shëndoshë në botë: I hoqi 215 kilogramë në kohë rekord, por një gjë ishte vendimtare

Si humbi peshë gruaja më e shëndoshë në botë: I hoqi 215 kilogramë në kohë rekord, por një gjë ishte vendimtare

Shëndetësi Lajme
Më shumë se tre filxhanë kafe në ditë, zvogëlon gjinjtë

Më shumë se tre filxhanë kafe në ditë, zvogëlon gjinjtë

Shëndetësi Lajme
Autizmi njihet edhe nga disa anomali gjatë ecjes

Autizmi njihet edhe nga disa anomali gjatë ecjes

Shëndetësi Lajme
Mjekja zbulon se cila pjesë e trupit tregon madhësinë e organit gjenital mashkullor

Mjekja zbulon se cila pjesë e trupit tregon madhësinë e organit gjenital mashkullor

Shëndetësi Lajme
Për spermatozoidet nuk është njësoj se çfarë brekësh bartni

Për spermatozoidet nuk është njësoj se çfarë brekësh bartni

Shëndetësi Lajme
Prof. Dr. Rifat Latifi, bashkë me deputeten Ermina Lekaj Prljaskaj u takua me autoritetet shëndetësore të Kroacisë dhe mjekët shqiptarë

Prof. Dr. Rifat Latifi, bashkë me deputeten Ermina Lekaj Prljaskaj u takua me autoritetet shëndetësore të Kroacisë dhe mjekët shqiptarë

Shëndetësi Lajme
Nëse e mbani insulinën në frigorifer në këtë temperaturë, do të bëhet e padobishme

Nëse e mbani insulinën në frigorifer në këtë temperaturë, do të bëhet e padobishme

Shëndetësi Lajme
A e rrit kolesterolin konsumimi i vezëve? Rezultate befasuese të studimit të ri

A e rrit kolesterolin konsumimi i vezëve? Rezultate befasuese të studimit të ri

Shëndetësi Lajme
Bronkiti apo inflamacioni i mushkërive – si të konstatoni më së lehti cili është problemi

Bronkiti apo inflamacioni i mushkërive – si të konstatoni më së lehti cili është problemi

Shëndetësi Lajme
Kur urinimi i shpeshtë është shenjë alarmi?

Kur urinimi i shpeshtë është shenjë alarmi?

Shëndetësi Lajme
Çfarë kuptimi kanë xixat që shihni kur mbyllni sytë?

Çfarë kuptimi kanë xixat që shihni kur mbyllni sytë?

Shëndetësi Lajme
Seleni ul rrezikun nga diabeti

Seleni ul rrezikun nga diabeti

Shëndetësi Lajme
Kur të bindeni sa është e rrezikshme – kurrë më nuk do të hani bukën të nxehtë

Kur të bindeni sa është e rrezikshme – kurrë më nuk do të hani bukën të nxehtë

Shëndetësi Lajme
Nuhatni njërën ndër këto pesë gjëra dhe menjëherë do të mësoni a ju kërcënon sëmundja e rrezikshme

Nuhatni njërën ndër këto pesë gjëra dhe menjëherë do të mësoni a ju kërcënon sëmundja e rrezikshme

Shëndetësi Lajme
Zëvendësuesit më të mirë natyror për kripën

Zëvendësuesit më të mirë natyror për kripën

Shëndetësi Lajme