LAJMI I FUNDIT:

Intimitet dhe Pasion

Duket e pabesueshme, por kjo është fantazia seksuale më e madhe femërore

Duket e pabesueshme, por kjo është fantazia seksuale më e madhe femërore

Intimitet dhe Pasion
A ndikon dallimi i moshës në lidhje dhe si?

A ndikon dallimi i moshës në lidhje dhe si?

Këshillë javore
Të gjithë frikësohen ta provojnë, ndërkaq ata me përvojë e dinë që pa këtë pozë nuk ka seks!

Të gjithë frikësohen ta provojnë, ndërkaq ata me përvojë e dinë që pa këtë pozë nuk ka seks!

Intimitet dhe Pasion
A e dini se si ndikon seksi në punë? Mbani mend mirë

A e dini se si ndikon seksi në punë? Mbani mend mirë

Intimitet dhe Pasion
Nëntë arsye për më shumë “aksion” në mëngjes

Nëntë arsye për më shumë “aksion” në mëngjes

Intimitet dhe Pasion
Tri biseda që çdo çift i martuar duhet t’i bëjë për jetën seksuale

Tri biseda që çdo çift i martuar duhet t’i bëjë për jetën seksuale

Intimitet dhe Pasion
Harrojini bisedat e pista! Shprehjet e fytyrës janë më efektive për të përcjellë atë që dëshironi gjatë seksit

Harrojini bisedat e pista! Shprehjet e fytyrës janë më efektive për të përcjellë atë që dëshironi gjatë seksit

Intimitet dhe Pasion
Top pesë pozicionet në shtrat që femrat nuk mund t’i imagjinojnë!

Top pesë pozicionet në shtrat që femrat nuk mund t’i imagjinojnë!

Intimitet dhe Pasion
A ka mundësi që të krijosh ndjenja për personin me të cilin bën seks të rastësishëm?

A ka mundësi që të krijosh ndjenja për personin me të cilin bën seks të rastësishëm?

Intimitet dhe Pasion
Kur gjuha është më e shpejtë se truri: Këto janë gjërat më të këqija që mund të thoni gjatë seksit

Kur gjuha është më e shpejtë se truri: Këto janë gjërat më të këqija që mund të thoni gjatë seksit

Intimitet dhe Pasion
Flokëgjatat bëjnë më shumë seks, sipas këtij studimi

Flokëgjatat bëjnë më shumë seks, sipas këtij studimi

Intimitet dhe Pasion
Si mund t’i thuash partnerit/es që do të provosh gjëra të reja në krevat?

Si mund t’i thuash partnerit/es që do të provosh gjëra të reja në krevat?

Intimitet dhe Pasion
Modelja australiane dëshiron të fle me 600 burra

Modelja australiane dëshiron të fle me 600 burra

Intimitet dhe Pasion
Çfarë lejohet dhe çfarë jo: A e prishin agjërimin marrëdhëniet intime gjatë Ramazanit?

Çfarë lejohet dhe çfarë jo: A e prishin agjërimin marrëdhëniet intime gjatë Ramazanit?

Intimitet dhe Pasion
Masturbimi i përbashkët dhe gjithë arsyet pse duhet ta bëni

Masturbimi i përbashkët dhe gjithë arsyet pse duhet ta bëni

Intimitet dhe Pasion
Tetë ëndrra të zakonshme seksi dhe kuptimi i tyre, sipas ekspertëve

Tetë ëndrra të zakonshme seksi dhe kuptimi i tyre, sipas ekspertëve

Intimitet dhe Pasion
Katër rregullat si të flisni me miqtë për jetën tuaj seksuale

Katër rregullat si të flisni me miqtë për jetën tuaj seksuale

Intimitet dhe Pasion
Do të bësh më shumë seks? Provo këtë teknikë

Do të bësh më shumë seks? Provo këtë teknikë

Intimitet dhe Pasion
Këta të famshëm imagjinohen më shpesh nga njerëzit gjatë seksit me partnerin e tyre: A vlen kjo listë edhe për ju?

Këta të famshëm imagjinohen më shpesh nga njerëzit gjatë seksit me partnerin e tyre: A vlen kjo listë edhe për ju?

Intimitet dhe Pasion
Marrëdhëniet intime me ish-partnerin: Kjo është një arsye “për”

Marrëdhëniet intime me ish-partnerin: Kjo është një arsye “për”

Intimitet dhe Pasion
Pse stili i shqiponjës në seks e çon orgazmën në një tjetër nivel

Pse stili i shqiponjës në seks e çon orgazmën në një tjetër nivel

Intimitet dhe Pasion
Engjëlli i borës për orgazmat shpërthyese: Pozicion i ri seksi që çon në një shpërthim epshi

Engjëlli i borës për orgazmat shpërthyese: Pozicion i ri seksi që çon në një shpërthim epshi

Intimitet dhe Pasion
Rregulli i “gjashtë minutave” ju kthen sërish në seks si në fillim të lidhjes

Rregulli i “gjashtë minutave” ju kthen sërish në seks si në fillim të lidhjes

Intimitet dhe Pasion
‘Grua e kënaqur, jetë e lumtur’ – burrat i lejojnë partneret e tyre të fitojnë në lojëra për ta shpëtuar jetën e tyre intime

‘Grua e kënaqur, jetë e lumtur’ – burrat i lejojnë partneret e tyre të fitojnë në lojëra për ta shpëtuar jetën e tyre intime

Intimitet dhe Pasion