LAJMI I FUNDIT:

Biznes

Nënshkrimi elektronik, bizneset njoftohen me procedurat e zbatimit

Nënshkrimi elektronik, bizneset njoftohen me procedurat e zbatimit

Biznes
Punëdhënësit po përballen me mungesë të punëtorëve, nuk i josh as paga

Punëdhënësit po përballen me mungesë të punëtorëve, nuk i josh as paga

Biznes
Ndajini mendimet e juaja për kompanitë e sigurimeve

Ndajini mendimet e juaja për kompanitë e sigurimeve

VALICON
400 milionë euro investime, Qeveria e Kosovës dhe BERZH nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

400 milionë euro investime, Qeveria e Kosovës dhe BERZH nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

Biznes
Opinia.Club: Shpreh mendimet dhe fito shpërblime duke marrë pjesë në hulumtime

Opinia.Club: Shpreh mendimet dhe fito shpërblime duke marrë pjesë në hulumtime

Biznes
Samiti për Investime në Ballkan bënë bashkë gjashtë kryeministrat në Londër, fokus rritja e investimeve në rajon

Samiti për Investime në Ballkan bënë bashkë gjashtë kryeministrat në Londër, fokus rritja e investimeve në rajon

Biznes
Njohësit e ekonomisë: Kosova vazhdon të mos jetë tërheqëse për investime

Njohësit e ekonomisë: Kosova vazhdon të mos jetë tërheqëse për investime

Biznes
Delegacioni i bizneseve kosovare promovon Kosovën në Edicionin e 9-të të “Promote” në Yaounde, Kamerun

Delegacioni i bizneseve kosovare promovon Kosovën në Edicionin e 9-të të “Promote” në Yaounde, Kamerun

Biznes
​ShBA-të partneri kryesor i Kosovës për eksporte të mallrave

​ShBA-të partneri kryesor i Kosovës për eksporte të mallrave

Biznes
Katari e sheh Kosovën si një vend premtues për investime, Kurti takon ambasadorin jorezident, Al Dosari  

Katari e sheh Kosovën si një vend premtues për investime, Kurti takon ambasadorin jorezident, Al Dosari  

Biznes
“Kelmendi GmbH” në panairin e njohur botëror në Dubai

“Kelmendi GmbH” në panairin e njohur botëror në Dubai

Biznes
​Promovohen mundësitë e investimeve dhe bashkëpunimit ekonomik në ShBA

​Promovohen mundësitë e investimeve dhe bashkëpunimit ekonomik në ShBA

Biznes
Çfarë mendimi keni për kompanitë e sigurimeve?

Çfarë mendimi keni për kompanitë e sigurimeve?

VALICON
Themelohet Fintech Kosova, pioniere në revolucionin e teknologjisë financiare në Kosovë

Themelohet Fintech Kosova, pioniere në revolucionin e teknologjisë financiare në Kosovë

Biznes
Këshilli Kombëtar për Ekonomi dhe Investime synon tërheqjen e investimeve të huaja direkte në Kosovë

Këshilli Kombëtar për Ekonomi dhe Investime synon tërheqjen e investimeve të huaja direkte në Kosovë

Biznes
Prince Caffe pjesëmarrës në panairin “Gulfood Fair 2024” në Dubai

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin “Gulfood Fair 2024” në Dubai

Biznes
Rrëfimi i punëtorëve që erdhën nga Bangladeshi: Jeta në Kosovë është shumë e mirë

Rrëfimi i punëtorëve që erdhën nga Bangladeshi: Jeta në Kosovë është shumë e mirë

Biznes
Kurti në Mynih takon përfaqësues të kompanive gjermane, i fton për investime në Kosovë

Kurti në Mynih takon përfaqësues të kompanive gjermane, i fton për investime në Kosovë

Biznes
UBT në Prishtinë i jep Mirënjohje presidentit të Grupit Balfin, Samir Mane

UBT në Prishtinë i jep Mirënjohje presidentit të Grupit Balfin, Samir Mane

Biznes
Telegrafi dhe Valicon lansojnë bashkëpunimin e tyre më të ri “Telegrafi & Valicon PULS”

Telegrafi dhe Valicon lansojnë bashkëpunimin e tyre më të ri “Telegrafi & Valicon PULS”

Biznes
Bashkëpunimi ekonomik në qendër të vizitës së ambasadorit turk në birrarinë Peja

Bashkëpunimi ekonomik në qendër të vizitës së ambasadorit turk në birrarinë Peja

Biznes
Qasja e kufizuar në financa, falimentojnë rreth 1500 biznese gjatë 2023-ës

Qasja e kufizuar në financa, falimentojnë rreth 1500 biznese gjatë 2023-ës

Biznes
Më shumë se kurrë investime në turizëm në Shqipëri nga sektori privat

Më shumë se kurrë investime në turizëm në Shqipëri nga sektori privat

Biznes
Formula e krijimit të eksperiencës me klientin

Formula e krijimit të eksperiencës me klientin

Valdrin Rexhepi