LAJMI I FUNDIT:

Krijo hapësirën tënde të biznesit – zyre me qira te 4 Llulat – 300€/muaj ID-252 

Një zyrë e vogël, por shumë e përshtatshme për bizneset po ofrohet për qira te 4 Llullat në Prishtinë. Kjo hapësirë ka një sipërfaqe prej 28 metra katrorë dhe ndodhet në katin e parë. 

Çmimi për këtë zyrë është 300 euro në muaj. Lokacioni është një avantazh. Zyra ndodhet në qendër, kështu që është e lehtë e qasshme nga të gjithë. Ka dyqane, restorante dhe transport publik në afërsi. 

Ky ambient është i përshtatshëm për shumë lloje të biznesit, si zyrë administrative, konsullore, ose për projektet kreative. Ambienti është modern dhe i përshtatshëm për të bërë biznesin tuaj të funksionojë më mirë. 

ZYRE ME QIRA 

Sipërfaqja: 28m²  

Çmimi i qerasë: 300€ 

Lokacioni: Qendër – 4 Llulla 

Kati i parë 

Shpallja: ID-252 

Për më shumë informacione kontaktoni në:     

E-mail: realestate@telegrafi.com     

Nr.tel: 048909090 

 

Më shumë