LAJMI I FUNDIT:
Pse nuk duhet t’u jepni para fëmijëve për kryerjen e punëve në shtëpi

Pse nuk duhet t’u jepni para fëmijëve për kryerjen e punëve në shtëpi

Këshilla për prindër
Nga Kylie Jenner te Grimes – të famshmit që ndryshuan emrat e fëmijëve të tyre

Nga Kylie Jenner te Grimes – të famshmit që ndryshuan emrat e fëmijëve të tyre

Prindër dhe fëmijë
Përse fëmijët gënjejnë?

Përse fëmijët gënjejnë?

Prindër dhe fëmijë
Pesë rregulla të arta për të jetuar pa keqardhje të kaluarën

Pesë rregulla të arta për të jetuar pa keqardhje të kaluarën

Këshilla dhe arsye
A ndihmojnë vërtet kukullat që flasin në zhvillimin e aftësisë së të folurit te fëmijët?

A ndihmojnë vërtet kukullat që flasin në zhvillimin e aftësisë së të folurit te fëmijët?

Prindër dhe fëmijë
Asnjë prind nuk është perfekt: Gjashtë mënyra sesi ata ndikojnë negativisht në rritjen e fëmijëve të tyre

Asnjë prind nuk është perfekt: Gjashtë mënyra sesi ata ndikojnë negativisht në rritjen e fëmijëve të tyre

Këshilla për prindër
Si ta ngrini siç duhet beben: Mos e kapni nën sqetull, gjëja më e rëndësishme është të vendosni duart në këto dy vende

Si ta ngrini siç duhet beben: Mos e kapni nën sqetull, gjëja më e rëndësishme është të vendosni duart në këto dy vende

Këshilla për prindër
Rrëfimi i aktores Rachel Bilson: Nuk kam përjetuar orgazëm deri në moshën 38 vjeçare

Rrëfimi i aktores Rachel Bilson: Nuk kam përjetuar orgazëm deri në moshën 38 vjeçare

Në çift
Prindërve nuk u pëlqen i dashuri im – çfarë të bëj?

Prindërve nuk u pëlqen i dashuri im – çfarë të bëj?

Këshilla dhe arsye
Fëmijët të cilët ndihmojnë në punët e shtëpisë janë më të suksesshëm – kurrë nuk është shumë herët…

Fëmijët të cilët ndihmojnë në punët e shtëpisë janë më të suksesshëm – kurrë nuk është shumë herët…

Fëmija juaj
Si ta kuptosh që ai meriton edhe një shans të dytë

Si ta kuptosh që ai meriton edhe një shans të dytë

Këshilla dhe arsye
Zvogëloni rrezikun e ngufatjes së bebes në një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë

Zvogëloni rrezikun e ngufatjes së bebes në një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë

Këshilla për prindër
Me këto katër shenja e lini atë të kuptoj se jeni e gatshme për martesë

Me këto katër shenja e lini atë të kuptoj se jeni e gatshme për martesë

Në çift
Gjoksi i saj nuk ka qenë kurrë më ngushtë, një ngjyrë e re flokësh dhe një detaj i përdredhur në ijë

Gjoksi i saj nuk ka qenë kurrë më ngushtë, një ngjyrë e re flokësh dhe një detaj i përdredhur në ijë

Psikoprofil
Ide të reja për thyerjen e rutinës dhe kujdesit ndaj vetes

Ide të reja për thyerjen e rutinës dhe kujdesit ndaj vetes

Këshilla dhe arsye
Çfarë duhet pasur kujdes kur foshnja juaj qan?

Çfarë duhet pasur kujdes kur foshnja juaj qan?

Fëmija juaj
Si të veproni ndaj dashurisë së humbur?

Si të veproni ndaj dashurisë së humbur?

Këshilla dhe arsye
Prindërit që flenë bashkë me foshnjat duhet të këshillohen për ‘sindromën e vdekjes së papritur’

Prindërit që flenë bashkë me foshnjat duhet të këshillohen për ‘sindromën e vdekjes së papritur’

Këshilla për prindër
A ja vlen të përballemi me ‘atë tjetrën’?! Më në fund, morëm përgjigje!

A ja vlen të përballemi me ‘atë tjetrën’?! Më në fund, morëm përgjigje!

Këshilla dhe arsye
Nuk do të martoheni me të nëse silleni kështu: Gabimet të cilat meshkujt nuk i falin!

Nuk do të martoheni me të nëse silleni kështu: Gabimet të cilat meshkujt nuk i falin!

Në çift
Çfarë kujtojnë fëmijët më shumë nga prindërit e tyre?

Çfarë kujtojnë fëmijët më shumë nga prindërit e tyre?

Prindër dhe fëmijë
Terrorizmi, si mund t’ia shpjegoni fëmijëve?

Terrorizmi, si mund t’ia shpjegoni fëmijëve?

Këshilla për prindër
Letër njeriut që nuk mendoj që do ta heq ndonjëherë nga mendja

Letër njeriut që nuk mendoj që do ta heq ndonjëherë nga mendja

Psikoprofil
Për ta shmangur dhe luftuar lodhjen

Për ta shmangur dhe luftuar lodhjen

Ushqim i shëndetshëm