LAJMI I FUNDIT:

Këshilla për prindër

Mënyra tibetane e edukimit kërkon që fëmijën ta trajtoni si mbret, prandaj vetëm ky dënim lejohet

Mënyra tibetane e edukimit kërkon që fëmijën ta trajtoni si mbret, prandaj vetëm ky dënim lejohet

Këshilla për prindër
Nëse doni të përshpejtoni zhvillimin e trurit te fëmijët, dërgoni ata në kurs muzike

Nëse doni të përshpejtoni zhvillimin e trurit te fëmijët, dërgoni ata në kurs muzike

Këshilla për prindër
A duhet vërtet ta detyroni beben të gogësijë kur e ushqeni?

A duhet vërtet ta detyroni beben të gogësijë kur e ushqeni?

Këshilla për prindër
Çfarë mund të bëni ju që fëmija mos ta lagë shtratin natën

Çfarë mund të bëni ju që fëmija mos ta lagë shtratin natën

Këshilla për prindër
Infermierja paralajmëron për ushqimin me rrezik të lartë mbytjeje për fëmijët, për të cilin nuk flitet sa duhet

Infermierja paralajmëron për ushqimin me rrezik të lartë mbytjeje për fëmijët, për të cilin nuk flitet sa duhet

Këshilla për prindër
Infermierja e pediatrisë tregon se si ta joshni një fëmijë të marrë ilaçe: Prindërit i janë shumë mirënjohës!

Infermierja e pediatrisë tregon se si ta joshni një fëmijë të marrë ilaçe: Prindërit i janë shumë mirënjohës!

Këshilla për prindër
Pesë shenja që nuk duhet t’i injoroni kur fëmija juaj kollitet dhe të kërkoni ndihmë mjekësore

Pesë shenja që nuk duhet t’i injoroni kur fëmija juaj kollitet dhe të kërkoni ndihmë mjekësore

Këshilla për prindër
Kujdesi i dhëmbëve te fëmijët parashkollorë

Kujdesi i dhëmbëve te fëmijët parashkollorë

Këshilla për prindër
Pse foshnja qan pa pushim? Nuk janë as ngërçet, as uria. Çfarë nuk duhet tepruar

Pse foshnja qan pa pushim? Nuk janë as ngërçet, as uria. Çfarë nuk duhet tepruar

Këshilla për prindër
Si t’ua largoni fëmijëve frikën nga uji

Si t’ua largoni fëmijëve frikën nga uji

Këshilla për prindër
Kur bëni panik dhe kur nuk duhet të bëni: Çfarë duhet të bëjë secili prind kur bebja rrëzohet dhe godet kokën

Kur bëni panik dhe kur nuk duhet të bëni: Çfarë duhet të bëjë secili prind kur bebja rrëzohet dhe godet kokën

Këshilla për prindër
Çfarë duhet të bëni kur fëmijës i mbyllen sytë dhe nuk do të bjerë në gjumë

Çfarë duhet të bëni kur fëmijës i mbyllen sytë dhe nuk do të bjerë në gjumë

Këshilla për prindër
Gabimet që i bëjnë çiftet kur bëhen prindër për herë të parë

Gabimet që i bëjnë çiftet kur bëhen prindër për herë të parë

Këshilla për prindër
Japonezët kanë zbuluar një mënyrë gjeniale për ta vënë fëmijën tuaj në gjumë në saktësisht 13 minuta

Japonezët kanë zbuluar një mënyrë gjeniale për ta vënë fëmijën tuaj në gjumë në saktësisht 13 minuta

Këshilla për prindër
Dilemat e prindërve: A bën fëmija të ngre pesha?

Dilemat e prindërve: A bën fëmija të ngre pesha?

Këshilla për prindër
Instruktorja e notit paralajmëron prindërit: Mos blini kurrë rroba banje për fëmijë në këtë ngjyrë

Instruktorja e notit paralajmëron prindërit: Mos blini kurrë rroba banje për fëmijë në këtë ngjyrë

Këshilla për prindër
Bebes sime i djersit tepër koka, a kam arsye për shqetësim?”

Bebes sime i djersit tepër koka, a kam arsye për shqetësim?”

Këshilla për prindër
Në vend që të kërcënoni fëmijët – shpjegoni pasojat

Në vend që të kërcënoni fëmijët – shpjegoni pasojat

Këshilla për prindër
Si ta ndihmoni fëmijën tuaj të përqendrohet më mirë

Si ta ndihmoni fëmijën tuaj të përqendrohet më mirë

Këshilla për prindër
Faza kur fëmija thotë gjithmonë – jo

Faza kur fëmija thotë gjithmonë – jo

Këshilla për prindër
“Është shtatë muajsh dhe tashmë ecën”: Kur mund të qëndrojë një bebe në këmbë?

“Është shtatë muajsh dhe tashmë ecën”: Kur mund të qëndrojë një bebe në këmbë?

Këshilla për prindër
Puthja e bebes në buzë shkakton probleme më vonë në jetë

Puthja e bebes në buzë shkakton probleme më vonë në jetë

Këshilla për prindër
Përse fëmijët nuk duhet të flenë me dritën ndezur në dhomë?

Përse fëmijët nuk duhet të flenë me dritën ndezur në dhomë?

Këshilla për prindër
Pediatrit shpjegojnë përse është mirë që fëmija të luajë me ushqimin ndërsa ha

Pediatrit shpjegojnë përse është mirë që fëmija të luajë me ushqimin ndërsa ha

Këshilla për prindër