LAJMI I FUNDIT:

Karriera

Tri shprehitë më të këqija afariste: Si të arrini prestigj dhe respekt të kolegëve!

Tri shprehitë më të këqija afariste: Si të arrini prestigj dhe respekt të kolegëve!

Karriera
Dua rrogë më të lartë

Dua rrogë më të lartë

Karriera
Nga fustani në uniformë ushtarake: Princesha spanjolle fotografohet gjatë stërvitjeve

Nga fustani në uniformë ushtarake: Princesha spanjolle fotografohet gjatë stërvitjeve

Karriera
Femra që e admirojnë të gjithë – përjetoi ferrin dhe mezi mbijetoi, ndërsa tregon me krenari shenjat në fytyrë

Femra që e admirojnë të gjithë – përjetoi ferrin dhe mezi mbijetoi, ndërsa tregon me krenari shenjat në fytyrë

Karriera
Heidi Klum dhe vajza e saj vazhdojnë bashkëpunimin duke prezantuar një koleksion të ri të të brendshmeve

Heidi Klum dhe vajza e saj vazhdojnë bashkëpunimin duke prezantuar një koleksion të ri të të brendshmeve

Karriera
Kaia është shëmbëlltyra e nënës së saj, trashëgimtarja e Cindyt po ndërton rrugën e vet drejt suksesit

Kaia është shëmbëlltyra e nënës së saj, trashëgimtarja e Cindyt po ndërton rrugën e vet drejt suksesit

Karriera
Vajzën e Claudia Schiffer e cilësojnë si binjaken e saj: Sa më shumë që rritet, aq më shumë i ngjan supermodeles

Vajzën e Claudia Schiffer e cilësojnë si binjaken e saj: Sa më shumë që rritet, aq më shumë i ngjan supermodeles

Karriera
Heidi Klum publikon fotografi nga fillimi i karrierës si modele

Heidi Klum publikon fotografi nga fillimi i karrierës si modele

Karriera
Nënat me dy fëmijë dhe orar të plotë të punës janë 40% më të stresuara

Nënat me dy fëmijë dhe orar të plotë të punës janë 40% më të stresuara

Karriera
E shpallur si femra më tërheqëse në botë, Ashley Graham rrëfen se në moshën 12 vjeçare i kishin thënë të humbte peshë

E shpallur si femra më tërheqëse në botë, Ashley Graham rrëfen se në moshën 12 vjeçare i kishin thënë të humbte peshë

Karriera
Çfarë të bëni kur karriera kërcënon lidhjen

Çfarë të bëni kur karriera kërcënon lidhjen

Karriera
Pesë rregullat e negocimit për të fituar çdo gjë që doni

Pesë rregullat e negocimit për të fituar çdo gjë që doni

Karriera
E papunë? Ja hapat që do ju sigurojnë punën e ardhshme

E papunë? Ja hapat që do ju sigurojnë punën e ardhshme

Karriera
Dëshironi të bëheni lidere e paharrueshme? Mësojeni këtë aftësi

Dëshironi të bëheni lidere e paharrueshme? Mësojeni këtë aftësi

Karriera
Në këtë kohë të ditës jeni më së shumti produktive

Në këtë kohë të ditës jeni më së shumti produktive

Karriera
Avancimi në punë mund të ndikojë keq në martesë: A keni pasur edhe ju përvoja të tilla?

Avancimi në punë mund të ndikojë keq në martesë: A keni pasur edhe ju përvoja të tilla?

Karriera
Mungesa e vetëbesimit po e shkatërron ndërmarrësinë femërore

Mungesa e vetëbesimit po e shkatërron ndërmarrësinë femërore

Karriera
Cilat janë pikat kryesore që shefi i mban gjithmonë shënim për ty

Cilat janë pikat kryesore që shefi i mban gjithmonë shënim për ty

Karriera
Femrat para intervistave për punë e bëjnë një gjë e cila mjaft do t’ju befasojë

Femrat para intervistave për punë e bëjnë një gjë e cila mjaft do t’ju befasojë

Karriera
Si ndikojnë menstruacionet në karrierën e një gruaje?

Si ndikojnë menstruacionet në karrierën e një gruaje?

Karriera
Ndikimi i punësimit të nënave te fëmijët e tyre

Ndikimi i punësimit të nënave te fëmijët e tyre

Karriera
Influencueset me ndikimin më të madh në botë aktualisht

Influencueset me ndikimin më të madh në botë aktualisht

Karriera
Tri ndryshime kryesore për femrën e cila e dëshiron suksesin

Tri ndryshime kryesore për femrën e cila e dëshiron suksesin

Karriera
Tri arsye se përse humori është çelësi i suksesit në vend të punës!

Tri arsye se përse humori është çelësi i suksesit në vend të punës!

Karriera