LAJMI I FUNDIT:
Biskota të vogla me çokollatë, kokos dhe reçel

Biskota të vogla me çokollatë, kokos dhe reçel

Ëmbëlsirë
Tufahie: A ka ndonjë prej jush që nuk e pëlqen këtë ëmbëlsirë

Tufahie: A ka ndonjë prej jush që nuk e pëlqen këtë ëmbëlsirë

Ëmbëlsirë
Biskota të buta me shije intensive, provoni këtë recetë gjatë festave

Biskota të buta me shije intensive, provoni këtë recetë gjatë festave

Ëmbëlsirë
Tortë me mjedra dhe kos

Tortë me mjedra dhe kos

Ëmbëlsirë
Puding kokosi Rafaelo: Do të habiteni se sa i shijshëm është

Puding kokosi Rafaelo: Do të habiteni se sa i shijshëm është

Ëmbëlsirë
Nëse jeni një adhurues i vërtetë i akullores, do t’ju pëlqejë kjo recetë!

Nëse jeni një adhurues i vërtetë i akullores, do t’ju pëlqejë kjo recetë!

Akullore
Bëni Toblerone në shtëpi me vetëm tre përbërës

Bëni Toblerone në shtëpi me vetëm tre përbërës

Ëmbëlsirë
Reçel me boronica dhe çokollatë

Reçel me boronica dhe çokollatë

Ëmbëlsirë
Tiramisu me ananas, një ëmbëlsirë me një shije ekzotike

Tiramisu me ananas, një ëmbëlsirë me një shije ekzotike

Ëmbëlsirë
Recetë për pudingun e Sheherzadës me mollë të pjekura, të cilit nuk do t’i rezistoni dot

Recetë për pudingun e Sheherzadës me mollë të pjekura, të cilit nuk do t’i rezistoni dot

Ëmbëlsirë
Akullore me pjepër në shtëpi: Përgatitje e shpejtë për një ëmbëlsirë të shijshme verore

Akullore me pjepër në shtëpi: Përgatitje e shpejtë për një ëmbëlsirë të shijshme verore

Akullore
Muhalebi me mjedra: Një tortë verore e shijshme dhe freskuese

Muhalebi me mjedra: Një tortë verore e shijshme dhe freskuese

Ëmbëlsirë
Tortë me dredhëza dhe kremin më të bukur me çokollatë

Tortë me dredhëza dhe kremin më të bukur me çokollatë

Ëmbëlsirë