LAJMI I FUNDIT:

Ëmbëlsirë

Bëni glazurë si në ëmbëltore: Qe se si duhet ta shkrini çokollatën!

Bëni glazurë si në ëmbëltore: Qe se si duhet ta shkrini çokollatën!

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsirë me mollë

Ëmbëlsirë me mollë

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsirë me hurma dhe arra, pa gjalpë dhe yndyra të shtuara

Ëmbëlsirë me hurma dhe arra, pa gjalpë dhe yndyra të shtuara

Ëmbëlsirë
E parezistueshmja: Torta reformë

E parezistueshmja: Torta reformë

Ëmbëlsirë
Bakllava pa gluten: Kënaquni me shijen e saj unike

Bakllava pa gluten: Kënaquni me shijen e saj unike

Ëmbëlsirë
Bakllava me arra, bajame, lajthi dhe fëstëkë: Mënyra e re e përgatitjes i ka ngazëllyer të gjithë

Bakllava me arra, bajame, lajthi dhe fëstëkë: Mënyra e re e përgatitjes i ka ngazëllyer të gjithë

Ëmbëlsirë
Tortë me fruta mali – pa gluten

Tortë me fruta mali – pa gluten

Ëmbëlsirë
Pa e aktivizuar furrën dhe pa shpenzim kohe: Ëmbëlsirë sulltani e shpejtë

Pa e aktivizuar furrën dhe pa shpenzim kohe: Ëmbëlsirë sulltani e shpejtë

Ëmbëlsirë
Si të bëni Nutella në shtëpi: Është dy herë më e lirë se ajo e blerë dhe ju merrni më shumë sasi

Si të bëni Nutella në shtëpi: Është dy herë më e lirë se ajo e blerë dhe ju merrni më shumë sasi

Ëmbëlsirë
Bëni vetë ëmbëlsirë fantastike: Trileqja për shumicën është ëmbëlsirë e preferuar kremoze

Bëni vetë ëmbëlsirë fantastike: Trileqja për shumicën është ëmbëlsirë e preferuar kremoze

Ëmbëlsirë
Hurma të mbushura në çokollatë. Kënaquni me shijen e magjishme

Hurma të mbushura në çokollatë. Kënaquni me shijen e magjishme

Ëmbëlsirë
Një kombinim perfekt i shijeve: Roladë mandarine dhe puding vaniljeje

Një kombinim perfekt i shijeve: Roladë mandarine dhe puding vaniljeje

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsira më e shëndetshme që keni ngrënë ndonjëherë sa keni dëshiruar: Sfera kokosi nga vetëm dy përbërës!

Ëmbëlsira më e shëndetshme që keni ngrënë ndonjëherë sa keni dëshiruar: Sfera kokosi nga vetëm dy përbërës!

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsira me fjolla misri, çokollatë dhe mjaltë, të gatshme për 10 minuta!

Ëmbëlsira me fjolla misri, çokollatë dhe mjaltë, të gatshme për 10 minuta!

Ëmbëlsirë
Tortë shumë e thjeshtë dhe e gatshme për vetëm dhjetë minuta: Më shpejt do ta gatuash, sesa të shkosh në dyqan për ta blerë!

Tortë shumë e thjeshtë dhe e gatshme për vetëm dhjetë minuta: Më shpejt do ta gatuash, sesa të shkosh në dyqan për ta blerë!

Ëmbëlsirë
Vetëm 10 minuta dhe katër artikuj, do të keni tortë çokollate të shkëlqyeshme!

Vetëm 10 minuta dhe katër artikuj, do të keni tortë çokollate të shkëlqyeshme!

Ëmbëlsirë
Torta e dehur festive

Torta e dehur festive

Ëmbëlsirë
Recetë e vjetër për ëmbëlsirë me arra: Nevojiten vetëm katër përbërës

Recetë e vjetër për ëmbëlsirë me arra: Nevojiten vetëm katër përbërës

Ëmbëlsirë
Bëni një tortë reformë pa miell

Bëni një tortë reformë pa miell

Ëmbëlsirë
Tortë çokollate pa gluten

Tortë çokollate pa gluten

Ëmbëlsirë
Një truk ndihmon që bakllavaja të jetë e butë dhe e lëngshme

Një truk ndihmon që bakllavaja të jetë e butë dhe e lëngshme

Ëmbëlsirë
Proteina për lakmitarët: Tortë çokollate me djathë

Proteina për lakmitarët: Tortë çokollate me djathë

Ëmbëlsirë
Për çaste gëzimi: Ëmbëlsira çokollatë me jogurt

Për çaste gëzimi: Ëmbëlsira çokollatë me jogurt

Ëmbëlsirë
Çokollata ‘Raffaello’: toptha më të shijshëm për vetëm 15 minuta!

Çokollata ‘Raffaello’: toptha më të shijshëm për vetëm 15 minuta!

Ëmbëlsirë