LAJMI I FUNDIT:

Gurmania

Pjesëmarrja e shefit të kuzhinës – Fejsal Demiraj në Autostradën Biennale, edicioni i tretë

Pjesëmarrja e shefit të kuzhinës – Fejsal Demiraj në Autostradën Biennale, edicioni i tretë

Gurmania
Super-truk për gurmanët: Qëroni një suxhuk me vetëm dy veprime

Super-truk për gurmanët: Qëroni një suxhuk me vetëm dy veprime

Gurmania
Biskota me miell kokosi

Biskota me miell kokosi

Gurmania
Jogurt me biskota

Jogurt me biskota

Gurmania
File pule e mbushur

File pule e mbushur

Gurmania
Musaka nga emisioni “Tradicionalja”

Musaka nga emisioni “Tradicionalja”

Gurmania
Kifle me fruta të thata

Kifle me fruta të thata

Gurmania
Shpageta me kallamar

Shpageta me kallamar

Gurmania
Torte për Shën Valentin

Torte për Shën Valentin

Gurmania
Speca me vezë

Speca me vezë

Gurmania
Pogaqe aromatike në formë të yllit

Pogaqe aromatike në formë të yllit

Gurmania
Qumësht me oriz

Qumësht me oriz

Gurmania
Kaqamak rugovas – ushqim i shijshëm tradicional

Kaqamak rugovas – ushqim i shijshëm tradicional

Gurmania
Tagliatelle me fruta deti

Tagliatelle me fruta deti

Gurmania
Gjevreka të vogël

Gjevreka të vogël

Gurmania
Nga 24 dhjetori vjen Gurmania Channel në Artmotion, kanal dedikuar gatimit

Nga 24 dhjetori vjen Gurmania Channel në Artmotion, kanal dedikuar gatimit

Artmotion
Kifle me Krem Djathi

Kifle me Krem Djathi

Gurmania
Kifle me Pure Patateve për 12 minuta

Kifle me Pure Patateve për 12 minuta

Gurmania
Hapet portali unik i Gurmanisë, po vjen kanali 24-orësh vetëm me emisione të gatimit

Hapet portali unik i Gurmanisë, po vjen kanali 24-orësh vetëm me emisione të gatimit

Artmotion
Po vjen kanali i parë i gatimit në gjuhën shqipe nga Artmotion dhe Gurmania Channel

Po vjen kanali i parë i gatimit në gjuhën shqipe nga Artmotion dhe Gurmania Channel

Artmotion
Krejt ka pak – Emisioni 7 – Kursi i Gatimit Perime

Krejt ka pak – Emisioni 7 – Kursi i Gatimit Perime

Gurmania
Krejt ka pak – Emisioni 4 – Kursi i gatimit

Krejt ka pak – Emisioni 4 – Kursi i gatimit

Gurmania
Krejt ka pak – Receta 3 Tiramisu Gote – Emisioni 3

Krejt ka pak – Receta 3 Tiramisu Gote – Emisioni 3

Gurmania
Krejt ka pak – Receta 2 Pasta & Oriz me Role Pule – Emisioni 3

Krejt ka pak – Receta 2 Pasta & Oriz me Role Pule – Emisioni 3

Gurmania