LAJMI I FUNDIT:

E jotja është mu koncentru, e karriges Gaming me t’rahatu

E jotja është mu koncentru, e karriges Gaming me t’rahatu

Gaming karrige ABILDAA hiri antracit nga JYSK qëndron si një kulm i rehatisë, funksionalitetit dhe stilit në fushën e industrisë së mobiljeve.

E krijuar për të plotësuar nevojat e lojtarëve të zjarrtë, kjo karrige ofron një kombinim të mbështetjes, veçorive të personalizueshme dhe konstruksionit të qëndrueshëm. 

Karrige gaming aty ku rehatia takohet me stilin në fushën e betejës dixhitale mund të mbajë ngarkesë maksimale deri në 110 kg. Mbështetja e lartë e shpinës dhe mbështetëset e rregullueshme të krahëve sigurojnë që lojtarët të mund të ulen të qetë për orë të tëra pa përjetuar asnjë tendosje ose shqetësim.

Këto karrige nuk janë vetëm për t’u ulur, ato janë ndihmësi juaj i besueshëm në kërkimin e fitores, duke ofruar mbështetjen që ju nevojitet për ato seanca intensive të lojërave.

Thuajini lamtumirë tendosjes së qafës dhe shpinës me dizajnin e karriges së lojërave ABILDAA hiri antracit. E krijuar posaçërisht për lojtarët, kjo karrige ofron mbështetjen dhe komoditetin e nevojshëm për t’ju mbajtur në lojë për orë të tëra.

Produktin mund ta bleni duke ju shkruar JYSK apo duke e kontaktuar Jysk pa pagesë në 0800 10 500.

Më shumë