LAJMI I FUNDIT:

Geek

Twitter mund t’ju pushojë nga puna, paralajmëron Elon Musk

Twitter mund t’ju pushojë nga puna, paralajmëron Elon Musk

Geek
Samsung prezanton procesorin e parë me AMD me gjurmim të rrezeve

Samsung prezanton procesorin e parë me AMD me gjurmim të rrezeve

Geek
Syzet Apple – a mund të përmirësojnë shikimin?

Syzet Apple – a mund të përmirësojnë shikimin?

Geek
Gjen mënyrën që memorien DDR4 ta përdor në pllakat e DDR5

Gjen mënyrën që memorien DDR4 ta përdor në pllakat e DDR5

Geek
Konzola të cilës nuk mund t’i bëni ballë – PlayStation 2 handheld

Konzola të cilës nuk mund t’i bëni ballë – PlayStation 2 handheld

Geek
YouTube me një opsion të ri për fotografi në iPhone dhe iPad

YouTube me një opsion të ri për fotografi në iPhone dhe iPad

Geek
Shitjet globale të orëve të mençura rriten me 35% në TM1 2021

Shitjet globale të orëve të mençura rriten me 35% në TM1 2021

Geek
Modelet e reja të MacBook Pro vijnë në WWDC 2021 muajin e ardhshëm

Modelet e reja të MacBook Pro vijnë në WWDC 2021 muajin e ardhshëm

Geek
Tesla mendon të hapë fabrika edhe në Rusi

Tesla mendon të hapë fabrika edhe në Rusi

Geek
Shitja e MacBook rritet për 94 për qind, krahasuar me vitin e kaluar

Shitja e MacBook rritet për 94 për qind, krahasuar me vitin e kaluar

Geek
MacBook Air i ri vjen me shumë ngjyra, frymëzuar nga iMac i fundit

MacBook Air i ri vjen me shumë ngjyra, frymëzuar nga iMac i fundit

Geek
Apple – më në fund mund të keni qasje ne telefonin tuaj duke përdorur Face ID derisa jeni me maskë, vetëm nëse keni një Apple Watch

Apple – më në fund mund të keni qasje ne telefonin tuaj duke përdorur Face ID derisa jeni me maskë, vetëm nëse keni një Apple Watch

Geek
iOS 14.5 i Apple mund të lëshohet sot

iOS 14.5 i Apple mund të lëshohet sot

Geek
Apple me reklamë për AirTags

Apple me reklamë për AirTags

Geek
Google Pixel Watch mund të vijë gjatë muajit tetor

Google Pixel Watch mund të vijë gjatë muajit tetor

Geek
Adoleshenti që theu llogaritë e Apple, Biden dhe Bill Gates në Twitter, dënohet me 3 vjet burg

Adoleshenti që theu llogaritë e Apple, Biden dhe Bill Gates në Twitter, dënohet me 3 vjet burg

Geek
A ka ndonjë përmirësim në testin e baterisë së bërë në iOS 14.4.1?

A ka ndonjë përmirësim në testin e baterisë së bërë në iOS 14.4.1?

Geek
PayPal blen Curv, kompaninë për sigurinë në kriptovaluta

PayPal blen Curv, kompaninë për sigurinë në kriptovaluta

Geek
BE ia lejon Microsoft-it blerjen 7.5 miliardë dollarëshe ndaj Bethesda

BE ia lejon Microsoft-it blerjen 7.5 miliardë dollarëshe ndaj Bethesda

Geek
Modelet e reja iPad Air dhe iPad Pro mund të vijnë me ekranet OLED vitin e ardhshëm

Modelet e reja iPad Air dhe iPad Pro mund të vijnë me ekranet OLED vitin e ardhshëm

Geek
Çfarë ka të re në macOS Big Sur 11.2.2?

Çfarë ka të re në macOS Big Sur 11.2.2?

Geek
Apple do të zëvendësojë bateritë e MacBook Pro 2016 dhe 2017

Apple do të zëvendësojë bateritë e MacBook Pro 2016 dhe 2017

Geek
Vitin e kaluar kërkesa për Chromebook është dyfishuar për shkak të pandemisë

Vitin e kaluar kërkesa për Chromebook është dyfishuar për shkak të pandemisë

Geek
Dalin pamje të reja të Apple iOS 14.4 beta 2

Dalin pamje të reja të Apple iOS 14.4 beta 2

Geek