Aplikacioni i YouTube për sistemin operativ iOS të Apple do t’u sigurojë përdoruesve një mundësi “foto në foto”.

Reklama

Është një opsion që do t’u lejojë përdoruesve të shikojnë klipe në YouTube ndërsa bëjnë gjëra të tjera në iPhone dhe iPad. Një zëdhënës i YouTube tha se opsioni po arrin ngadalë abonentë Premium, pas së cilës do të jetë i disponueshëm edhe për përdoruesit e tjerë të iOS.

Apple tashmë ka mundësuar video në foto si një lojtar miniaturë për iPad me ardhjen e iOS 9, dhe më pas në iPhone kur doli iOS 14.

Safari përdoret, megjithëse disa përdorues kanë raportuar se nuk mund ta përdorin atë nëse ata nuk janë abonentë Premium. Ishte vetëm herë pas here i disponueshëm për përdoruesit e iPhone.

Reklama
Reklama

Sidoqoftë, ka ardhur koha për të zgjidhur ndërlikimet, të paktën për përdoruesit e SHBA-së, pasi përdoruesit e iOS, Premium dhe të paregjistruar, së shpejti do të kenë një mundësi foto në foto për aplikacionin YouTube. Data e saktë është e panjohur. /Telegrafi/