I njohur shpesh nga postimet e tij në Twitter, themeluesi i Tesla, Elon Musk nuk i shmanget shpërndarjes së memeve që shumica e profesionistëve i ndalojnë në një mjedis të rreptë korporativ.

Reklama

Drejtori i Tesla, Elon Musk është i famshëm për udhëheqjen e kompanisë më të vlefshme të automjeteve elektrike (EV) e gjithashtu dhe për komentet e tij të vrazhda në Twitter.

Nuk është sekret që postimi i diçkaje ” kontraversale” në platformën e mikroblogimit madje mund t’ju pushojë nga puna.

Është një debat i vjetër klasik që përdoruesit e vjetër të internetit pëlqejnë, ‘të flasin pa dorëza’ në platforma të rrjeteve sociale,  dhe për këtë arësye Musk e ka kthyer këtë frazë në një meme që disa mund ta konsiderojnë edhe një paralajmërim.

Reklama
Reklama

Sipas një sondazhi në Twitter, është një tallje pasi CEO i Tesla kohët e fundit u fut në telashe pasi vendosi të shesë disa nga aksionet e tij në Tesla.

Investitori i Tesla-s, David Wagner, kishte paditur Musk për shkeljen e marrëveshjeve me rregullatorin amerikan të letrave me vlerë. Rregullatori amerikan madje e paditi atë në vitin 2018 pasi bëri shaka për privatizimin e Teslës. Akuzat pretendojnë se cicërimat e Musk manipulojnë çmimet e aksioneve të Teslas në berzë.