Elon Musk tha të premten se Tesla ishte afër krijimit të një pranie të kompanisë edhe në Rusi dhe po shikonte nëse mund të hapte fabrika atje.

Reklama

Duke adresuar një ngjarje në Rusi përmes lidhjes me video, shefi i Tesla, Elon Musk tha se kompania tashmë kishte vende prodhimi në Kinë dhe Shtetet e Bashkuara, por po shikonte hapjen e impianteve të prodhimit në pjesë të tjera të botës.