LAJMI I FUNDIT:
Frymëzimi i Yoko Onos nga traumat e fëmijërisë gjatë Luftës së Dytë Botërore

Frymëzimi i Yoko Onos nga traumat e fëmijërisë gjatë Luftës së Dytë Botërore

PamArt
Veprat e artit që “fyejnë” të krishterët konservatorë!

Veprat e artit që “fyejnë” të krishterët konservatorë!

Piktura
Historia e një fotografie të jashtëzakonshme

Historia e një fotografie të jashtëzakonshme

Fotografia
Fotografi shqiptar që zhduki arkivin e “rrezikshëm”

Fotografi shqiptar që zhduki arkivin e “rrezikshëm”

Fotografia
Dorothea Lange dhe dhjetë portretet ikonike nga ShBA-ja e harruar

Dorothea Lange dhe dhjetë portretet ikonike nga ShBA-ja e harruar

Fotografia
Gjon Mili dhe Frank Sinatra

Gjon Mili dhe Frank Sinatra

Fotografia
Engjëll Berisha, artisti i idealeve

Engjëll Berisha, artisti i idealeve

Piktura
Historia e fotos ikonike nga Belfasti i trazirave

Historia e fotos ikonike nga Belfasti i trazirave

Fotografia
Stratioti Mërkur Bua Shpata në penelin e Lorenzo Lottos

Stratioti Mërkur Bua Shpata në penelin e Lorenzo Lottos

Piktura
Periudhat e krijimtarisë së Picassos

Periudhat e krijimtarisë së Picassos

Piktura
Kryevepra që u bë model imitimi

Kryevepra që u bë model imitimi

Piktura
Katër tablo për shqiptarët, nga francezi Charles Bargue

Katër tablo për shqiptarët, nga francezi Charles Bargue

Piktura
Fotografia e Kosovës

Fotografia e Kosovës

Fotografia
Shtatë muzikantë në një foto të Margaret Hasluckut

Shtatë muzikantë në një foto të Margaret Hasluckut

Fotografia
Ibrahim Kodra, piktori që edhe firma i mbetet vepër arti

Ibrahim Kodra, piktori që edhe firma i mbetet vepër arti

Piktura
Gjon Mili dhe Picasso

Gjon Mili dhe Picasso

Fotografia
Gjesti brutal i piktorit

Gjesti brutal i piktorit

Piktura
Fotot më ikonike të Ansel Adamsit, nga Perëndimi amerikan

Fotot më ikonike të Ansel Adamsit, nga Perëndimi amerikan

Fotografia
“Luledielli” i Vincent van Goghut

“Luledielli” i Vincent van Goghut

Piktura
Piktura më e shtrenjtë në Evropë?

Piktura më e shtrenjtë në Evropë?

Piktura
Farsa Banksy: Artisti i dorës së dytë, i cekët, pa mendim dhe pa origjinalitet

Farsa Banksy: Artisti i dorës së dytë, i cekët, pa mendim dhe pa origjinalitet

Piktura
Imazhet magjike të fëmijërisë

Imazhet magjike të fëmijërisë

Fotografia
Seksizmi flagrant ndaj piktoreve të mëdha

Seksizmi flagrant ndaj piktoreve të mëdha

Piktura
Artisti gjerman dhe makthet nga të cilat nuk mund të shpëtojë

Artisti gjerman dhe makthet nga të cilat nuk mund të shpëtojë

PamArt