Investim me shumë vlerë padyshim se është shtëpia, sidomos kur përveç hapësirës brenda ka hapësirë të madhe edhe jashtë.

Është vendbanim më privat dhe është e preferueshme për familje të mëdha.

Gjithçka që duhet të dini rreth shtëpisë në shitje

Kjo shtëpi afër lagjes 038 ka brenda saj 360m2 sipërfaqe banimi dhe 5 ari oborr. Me tre kate, në katin e parë janë: salloni dhe trepezari, një banjo, si dhe një dhomë me banjo brenda saj. Në katin e dytë janë tri dhoma gjumi dhe dy banjo ( njëra dhomë me banjo) dhe utility. Ndërsa në katin e tretë ka hapësirë për lojëra dhe tavolinë ping pongu.

Shtëpia posedon garazhë dhe kalldaja si dhe ka oborr në të dy anët e shtëpisë. Kjo shtëpi ka dokumentacion të rregullt.

Çmimi i shtëpisë është 350,000 euro

SHTËPIA NË SHITJE

5Ari Oborr dhe shtëpi me sipërfaqe 360m2

Kati 1 sallon trepezari, banjo, dhe një dhomë gjumi me banjo

Kati 2  tri dhoma gjumi dhe dy banjo (njëra dhomë me banjo) dhe utility

Kati 3 hapsirë për lojëra dhe tavolinë për ping pong

Garazha dhe kalldaja

Oborr në dy anët e shtëpisë

Shtëpia me dokumentacion të rregullt

Video e shtëpisë në shitje

Shëtitja virtuale 3D

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90