LAJMI I FUNDIT:
A e dini përse bebet pushojnë së qari sapo i merrni ngrykë dhe ngriheni në këmbë, ndërkaq fillojnë të bërtasin kur uleni?

A e dini përse bebet pushojnë së qari sapo i merrni ngrykë dhe ngriheni në këmbë, ndërkaq fillojnë të bërtasin kur uleni?

Bebja këtu
Përse bebet i fërkojnë sytë?

Përse bebet i fërkojnë sytë?

Bebja këtu
Dhëmbët dhe biberoni

Dhëmbët dhe biberoni

Bebja këtu
Pse nuk këshillohet të humbisni peshë gjatë shtatzënisë

Pse nuk këshillohet të humbisni peshë gjatë shtatzënisë

Shtatzëna
Si t’i parandaloni strijat gjatë shtatzënisë?

Si t’i parandaloni strijat gjatë shtatzënisë?

Shtatzëna
Java e 37-të e shtatzënisë: Bebja është plotësisht e pjekur dhe gati për jetën jashtë mitrës

Java e 37-të e shtatzënisë: Bebja është plotësisht e pjekur dhe gati për jetën jashtë mitrës

Shtatzëna
Më shpejt se çdo test: Këto simptoma do të tregojnë a jeni shtatzënë shumë më herët se të kaloni menstruacionin e parë

Më shpejt se çdo test: Këto simptoma do të tregojnë a jeni shtatzënë shumë më herët se të kaloni menstruacionin e parë

Shtatzëna
Java e 36-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e nëntë!

Java e 36-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e nëntë!

Shtatzëna
Fëmijët e lindur në janar janë më inteligjentë sesa miqtë e tyre

Fëmijët e lindur në janar janë më inteligjentë sesa miqtë e tyre

Bebja këtu
Kjo gjendje e zakonshme në shtatzëni rrit rrezikun e problemeve të zemrës më vonë

Kjo gjendje e zakonshme në shtatzëni rrit rrezikun e problemeve të zemrës më vonë

Shtatzëna
Java e 35-të e shtatzënisë: Muaji i tetë po përfundon, trupi juaj është gjithnjë e më i gatshëm për lindje

Java e 35-të e shtatzënisë: Muaji i tetë po përfundon, trupi juaj është gjithnjë e më i gatshëm për lindje

Shtatzëna
Depresioni pas lindjes, një kurë e thjeshtë që nuk e keni ditur

Depresioni pas lindjes, një kurë e thjeshtë që nuk e keni ditur

Për nënat
A mund të humbni peshë gjatë gjidhënies – pa rrezikuar shëndetin e fëmijës?

A mund të humbni peshë gjatë gjidhënies – pa rrezikuar shëndetin e fëmijës?

Për nënat
Java e 34-të e shtatzënisë: Ndiheni shumë të lodhura, sepse nuk mund të flini natën, ndërkohë bebja juaj ka zhvilluar ritmin e vet

Java e 34-të e shtatzënisë: Ndiheni shumë të lodhura, sepse nuk mund të flini natën, ndërkohë bebja juaj ka zhvilluar ritmin e vet

Shtatzëna
Si ta kuptoni nëse bebja është e sëmurë seriozisht

Si ta kuptoni nëse bebja është e sëmurë seriozisht

Bebja këtu
A është rrezik nëse rrëzoheni tash kur jeni shtatzënë?

A është rrezik nëse rrëzoheni tash kur jeni shtatzënë?

Shtatzëna
Java e 33-të e shtatzënisë: Po bëhet gjithnjë e më e vështirë për të gjetur një pozicion për t’u ulur dhe fjetur, ndërsa bebja juaj godet gjithnjë e më fort

Java e 33-të e shtatzënisë: Po bëhet gjithnjë e më e vështirë për të gjetur një pozicion për t’u ulur dhe fjetur, ndërsa bebja juaj godet gjithnjë e më fort

Shtatzëna
Java e 32-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e tetë, mushkëritë e bebes janë të pjekura, por kujdes nëse ju shfaqen ënjtjet

Java e 32-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e tetë, mushkëritë e bebes janë të pjekura, por kujdes nëse ju shfaqen ënjtjet

Shtatzëna
Gjumi i natës i foshnjave dhe gabimet që prindërit bëjnë

Gjumi i natës i foshnjave dhe gabimet që prindërit bëjnë

Bebja këtu
Kollitja e vazhdueshme e shtatzënës, a mund të shkaktojë abortin?

Kollitja e vazhdueshme e shtatzënës, a mund të shkaktojë abortin?

Shtatzëna
Java e 31-të e shtatzënisë: Bebja po bëhet më topolake dhe trupi juaj është në përgatitje të plotë për periudhën që pason

Java e 31-të e shtatzënisë: Bebja po bëhet më topolake dhe trupi juaj është në përgatitje të plotë për periudhën që pason

Shtatzëna
Si rritet dhe zhvillohet bebushi gjatë vitit të parë të jetës?

Si rritet dhe zhvillohet bebushi gjatë vitit të parë të jetës?

Bebja këtu
Cilat janë shenjat se lindja është afër?

Cilat janë shenjat se lindja është afër?

Shtatzëna
Java e 28-të e shtatzënisë: Rikthehen lodhja, nervozizmi dhe tretja e dobët

Java e 28-të e shtatzënisë: Rikthehen lodhja, nervozizmi dhe tretja e dobët

Shtatzëna