LAJMI I FUNDIT:

Bebja këtu

Shëndeti i të sapolindurit: Përse nuk është mirë që bebja në javët e para të flejë tërë natën

Shëndeti i të sapolindurit: Përse nuk është mirë që bebja në javët e para të flejë tërë natën

Bebja këtu
10 fakte për mrekullinë e binjakëve

10 fakte për mrekullinë e binjakëve

Bebja këtu
Ora e parë e jetës së bebeve – ja çfarë bëjnë!

Ora e parë e jetës së bebeve – ja çfarë bëjnë!

Bebja këtu
Kur është koha më e përshtatshme për qethje të parë flokësh

Kur është koha më e përshtatshme për qethje të parë flokësh

Bebja këtu
Nëse dëshironi që bebja vërtet t’ju shohë, veproni kështu!

Nëse dëshironi që bebja vërtet t’ju shohë, veproni kështu!

Bebja këtu
Si të evitojmë shqetësimet e fëmijëve 0 -12 muajsh

Si të evitojmë shqetësimet e fëmijëve 0 -12 muajsh

Bebja këtu
Zhvillimi i të pamurit te të porsalindurit: Si mund të shohë bebja qartë dhe kthjelltë?

Zhvillimi i të pamurit te të porsalindurit: Si mund të shohë bebja qartë dhe kthjelltë?

Bebja këtu
Bebet janë në gjendje të gjykojnë dhe të zgjedhin probleme qysh në moshën dhjetëmuajshe

Bebet janë në gjendje të gjykojnë dhe të zgjedhin probleme qysh në moshën dhjetëmuajshe

Bebja këtu
Për dhëmbë të shëndetshëm, jo gjumit me biberon

Për dhëmbë të shëndetshëm, jo gjumit me biberon

Bebja këtu
Sa orë duhet të flenë bebet e porsalindura?

Sa orë duhet të flenë bebet e porsalindura?

Bebja këtu
Prindërit tregojnë një truk të pazakontë që e bën foshnjën të ndalojë së qari menjëherë

Prindërit tregojnë një truk të pazakontë që e bën foshnjën të ndalojë së qari menjëherë

Bebja këtu
Metoda me të cilën mund ta qetësoni shpejt një të porsalindur që qan

Metoda me të cilën mund ta qetësoni shpejt një të porsalindur që qan

Bebja këtu
Foshnjat bëhen me të vërtetë të vetëdijshme, kur janë pesëmuajshe

Foshnjat bëhen me të vërtetë të vetëdijshme, kur janë pesëmuajshe

Bebja këtu
Si thonë bebet “Të dua”?

Si thonë bebet “Të dua”?

Bebja këtu
Qumështi i gjirit, më i mirë se çfarëdo tjetër për zhvillimin e trurit te foshnjat e lindura para kohe

Qumështi i gjirit, më i mirë se çfarëdo tjetër për zhvillimin e trurit te foshnjat e lindura para kohe

Bebja këtu
Ekspertja shpjegon arsyen pse foshnjat nuk duhet të flenë me prindërit në shtrat

Ekspertja shpjegon arsyen pse foshnjat nuk duhet të flenë me prindërit në shtrat

Bebja këtu
Bebet që iu ngjajnë baballarëve janë më të shëndetshëm pas një viti

Bebet që iu ngjajnë baballarëve janë më të shëndetshëm pas një viti

Bebja këtu
Modelja Ashley Graham shpjegon për vendimin që t’ua ndërpresë gjidhënien binjakëve kur ishin pesëmuajsh

Modelja Ashley Graham shpjegon për vendimin që t’ua ndërpresë gjidhënien binjakëve kur ishin pesëmuajsh

Bebja këtu
Fakte interesante për foshnjat e lindura në dhjetor

Fakte interesante për foshnjat e lindura në dhjetor

Bebja këtu
Për gjumë të qetë të foshnjave

Për gjumë të qetë të foshnjave

Bebja këtu
Çfarë ndodh nëse lindja fillon në aeroplan: Nuk do të besoni se çfarë fiton bebja e lindur mbi oqean

Çfarë ndodh nëse lindja fillon në aeroplan: Nuk do të besoni se çfarë fiton bebja e lindur mbi oqean

Bebja këtu
Bebja rreth javës së 28-të hap sytë në bark: Xhirimi magjepsës me ultrazë

Bebja rreth javës së 28-të hap sytë në bark: Xhirimi magjepsës me ultrazë

Bebja këtu
Prindërit në Danimarkë i lënë fëmijët të flenë jashtë dhe thonë se kanë një arsye të mirë për këtë

Prindërit në Danimarkë i lënë fëmijët të flenë jashtë dhe thonë se kanë një arsye të mirë për këtë

Bebja këtu
Në rritje numri i të famshmëve që u vënë fëmijëve emra planetësh

Në rritje numri i të famshmëve që u vënë fëmijëve emra planetësh

Bebja këtu