LAJMI I FUNDIT:

Për nënat

Kourtney Kardashian pranon se pi qumësht gjiri kur nuk ndihet mirë

Kourtney Kardashian pranon se pi qumësht gjiri kur nuk ndihet mirë

Për nënat
Çfarë duhet të dini për rënien e flokëve pas shtatzënisë

Çfarë duhet të dini për rënien e flokëve pas shtatzënisë

Për nënat
Shenjat e hershme që tregojnë se fëmija i juaj ka inteligjencë të lartë

Shenjat e hershme që tregojnë se fëmija i juaj ka inteligjencë të lartë

Për nënat
Afërsisht një e treta e nënave, e vuajnë në fshehtësi depresionin pas lindjes

Afërsisht një e treta e nënave, e vuajnë në fshehtësi depresionin pas lindjes

Për nënat
Sa duhet mbajtur në gji foshnjën?

Sa duhet mbajtur në gji foshnjën?

Për nënat
Depresioni pas lindjes, një kurë e thjeshtë që nuk e keni ditur

Depresioni pas lindjes, një kurë e thjeshtë që nuk e keni ditur

Për nënat
A mund të humbni peshë gjatë gjidhënies – pa rrezikuar shëndetin e fëmijës?

A mund të humbni peshë gjatë gjidhënies – pa rrezikuar shëndetin e fëmijës?

Për nënat
Tri këshilla për nënat e reja kur bëhet fjalë për shëndetin e fëmijëve

Tri këshilla për nënat e reja kur bëhet fjalë për shëndetin e fëmijëve

Për nënat
Si t’i digjni kaloritë pas lindjes? Sa kalori digjen gjatë gjidhënies?

Si t’i digjni kaloritë pas lindjes? Sa kalori digjen gjatë gjidhënies?

Për nënat
Si ta zbulojmë dhe ta shërojmë inflamacionin e gjirit?

Si ta zbulojmë dhe ta shërojmë inflamacionin e gjirit?

Për nënat
Pse fshihet depresioni postpartal dhe nuk flitet për të?

Pse fshihet depresioni postpartal dhe nuk flitet për të?

Për nënat
Pse nënat në Japoni nuk përdorin karroca dhe gjithmonë mbajnë në krahë fëmijët e tyre

Pse nënat në Japoni nuk përdorin karroca dhe gjithmonë mbajnë në krahë fëmijët e tyre

Për nënat
Femrat të cilat nuk i kanë bajamet dhe zorrën qorre, janë më të plleshme se të tjerat

Femrat të cilat nuk i kanë bajamet dhe zorrën qorre, janë më të plleshme se të tjerat

Për nënat
Edemet (ënjtja) e duarve dhe këmbëve pas lindjes

Edemet (ënjtja) e duarve dhe këmbëve pas lindjes

Për nënat
Dhjetë shenja të cilat tregojnë që nuk keni instinkt amnor – mirëpo kjo nuk do të thotë që do të jeni nënë e keqe

Dhjetë shenja të cilat tregojnë që nuk keni instinkt amnor – mirëpo kjo nuk do të thotë që do të jeni nënë e keqe

Për nënat
A mund të hajë një nënë gjidhënëse ushqim që shkakton fryrje?

A mund të hajë një nënë gjidhënëse ushqim që shkakton fryrje?

Për nënat
Ushtrime për gjoksin pas lindjes

Ushtrime për gjoksin pas lindjes

Për nënat
Kjo është një shenjë e psikozës pastpartale që shfaqet pas lindjes: Emocione që mund ta shkatërrojnë një nënë

Kjo është një shenjë e psikozës pastpartale që shfaqet pas lindjes: Emocione që mund ta shkatërrojnë një nënë

Për nënat
Rënia e flokëve pas lindjes

Rënia e flokëve pas lindjes

Për nënat
Mosha e preferuar kur duhet një grua të lindë fëmijë

Mosha e preferuar kur duhet një grua të lindë fëmijë

Për nënat
E dini teknikën e zbrazjes së gjirit? Është shpëtim për çdo lehonë

E dini teknikën e zbrazjes së gjirit? Është shpëtim për çdo lehonë

Për nënat
Përse disa nëna nuk mund t’u japin gji foshnjave

Përse disa nëna nuk mund t’u japin gji foshnjave

Për nënat
Sqarimi i trajnerit të Blake Lively për formën e shkëlqyer pas shtatzënisë: Nuk po bëjmë asgjë të pashëndetshme

Sqarimi i trajnerit të Blake Lively për formën e shkëlqyer pas shtatzënisë: Nuk po bëjmë asgjë të pashëndetshme

Për nënat
Bebja refuzon ushqimin? Ndoshta është me kandidë

Bebja refuzon ushqimin? Ndoshta është me kandidë

Për nënat