LAJMI I FUNDIT:

Këshilla Teknologjike

Fshini këto aplikacione nga telefoni përpara se t’i shpenzojnë të gjitha paratë nga llogaritë e juaja bankare

Fshini këto aplikacione nga telefoni përpara se t’i shpenzojnë të gjitha paratë nga llogaritë e juaja bankare

Këshilla Teknologjike
Mbrojtja kundër kërcënimeve të Sigurisë Kombëtare ndaj Zinxhirit të Furnizimit të Sistemeve të Komunikimit

Mbrojtja kundër kërcënimeve të Sigurisë Kombëtare ndaj Zinxhirit të Furnizimit të Sistemeve të Komunikimit

eConnect
Cilat janë mënyrat për përditësimin e ‘joystick-ëve’ të Xbox One dhe Series X|S

Cilat janë mënyrat për përditësimin e ‘joystick-ëve’ të Xbox One dhe Series X|S

Këshilla Teknologjike
Keni harruar që ta ruani tekstin – Microsoft Office tregon se si ta rikuperoni një dokument

Keni harruar që ta ruani tekstin – Microsoft Office tregon se si ta rikuperoni një dokument

Këshilla Teknologjike
Windows-it i nevojiten tetë orë qasje online, që në mënyrë të sigurtë dhe të suksesshme të azhurnohet

Windows-it i nevojiten tetë orë qasje online, që në mënyrë të sigurtë dhe të suksesshme të azhurnohet

Këshilla Teknologjike
Studentët australianë prodhojnë merimangën-robot për hulumtimin e shpellave

Studentët australianë prodhojnë merimangën-robot për hulumtimin e shpellave

Këshilla Teknologjike
Parandaloni rrezikun e vjedhjes së të dhënave nga kompania juaj me Bitdefender GravityZone

Parandaloni rrezikun e vjedhjes së të dhënave nga kompania juaj me Bitdefender GravityZone

Këshilla Teknologjike
Google Search e ka bërë shumë më të lehtë kërkimin

Google Search e ka bërë shumë më të lehtë kërkimin

Këshilla Teknologjike
Me përditësimin e ri të macOS, rregullohet sistemi i kohëzgjatjes së baterisë ne macOS

Me përditësimin e ri të macOS, rregullohet sistemi i kohëzgjatjes së baterisë ne macOS

Këshilla Teknologjike
Ndryshimi i thjeshtë në FaceTime që iu ndalon flluskave ndryshimin e formës gjatë thirrjeve në grup

Ndryshimi i thjeshtë në FaceTime që iu ndalon flluskave ndryshimin e formës gjatë thirrjeve në grup

Këshilla Teknologjike
Google Meet ofron pesë mundësi për ta bërë komunikimin më të mirë të mundshëm

Google Meet ofron pesë mundësi për ta bërë komunikimin më të mirë të mundshëm

Këshilla Teknologjike
Fshijeni me lehtësi historinë në Instagram, largoni përgjithmonë evidencat e padëshirueshme

Fshijeni me lehtësi historinë në Instagram, largoni përgjithmonë evidencat e padëshirueshme

Këshilla Teknologjike
Kontrolloni mirë ftesat për Zoom, hakerët po bëjnë mashtrime të shumta për vjedhjen e të dhënave

Kontrolloni mirë ftesat për Zoom, hakerët po bëjnë mashtrime të shumta për vjedhjen e të dhënave

Këshilla Teknologjike
Shfrytëzoni skanerin e iPhonit për skanim, pa pasur nevojë që të shkarkoni ndonjë aplikacion

Shfrytëzoni skanerin e iPhonit për skanim, pa pasur nevojë që të shkarkoni ndonjë aplikacion

Këshilla Teknologjike
Si të përdoren rrjetet sociale gjatë kohës së pandemisë pa rënë pre e stresit dhe ankthit

Si të përdoren rrjetet sociale gjatë kohës së pandemisë pa rënë pre e stresit dhe ankthit

Këshilla Teknologjike
Shkarkoni përditësimin e ri macOS Catalina, për t’i rregulluar problemet me FaceTime dhe USB-C

Shkarkoni përditësimin e ri macOS Catalina, për t’i rregulluar problemet me FaceTime dhe USB-C

Këshilla Teknologjike
Zoom përbën rrezik për të dhënat personale, Messenger ofron një sistem të ri komunikimi edhe nëpërmjet kompjuterit

Zoom përbën rrezik për të dhënat personale, Messenger ofron një sistem të ri komunikimi edhe nëpërmjet kompjuterit

Këshilla Teknologjike
Testi i baterisë së Samsung Galaxy S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max (Video)

Testi i baterisë së Samsung Galaxy S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max (Video)

Këshilla Teknologjike
Ndryshoni sfondin kur shfaqeni në Zoom për të lënë përshtypje sa më dinjitoze

Ndryshoni sfondin kur shfaqeni në Zoom për të lënë përshtypje sa më dinjitoze

Këshilla Teknologjike
Tastiera e kompjuterit apo laptopit është një hapësira shumë e papastër, pastrojeni me lehtësi nëpërmjet një metode shumë të thjeshtë

Tastiera e kompjuterit apo laptopit është një hapësira shumë e papastër, pastrojeni me lehtësi nëpërmjet një metode shumë të thjeshtë

Këshilla Teknologjike
Mënyra më e mirë se si ta dezinfektoni smartfonin tuaj

Mënyra më e mirë se si ta dezinfektoni smartfonin tuaj

Këshilla Teknologjike
Mënyra si mund të zbuloni nëse ndonjë pajisje është duke iu spiunuar

Mënyra si mund të zbuloni nëse ndonjë pajisje është duke iu spiunuar

Këshilla Teknologjike
Në Twitter mund ta bllokoni edhe një fjalë të vetme, nëse nuk dëshironi ta shihni më

Në Twitter mund ta bllokoni edhe një fjalë të vetme, nëse nuk dëshironi ta shihni më

Këshilla Teknologjike
Shfrytëzuesit e Apple Watch tani mund t’i dërgojë të dhënat e ushtrimeve direkt në Strava

Shfrytëzuesit e Apple Watch tani mund t’i dërgojë të dhënat e ushtrimeve direkt në Strava

Këshilla Teknologjike