LAJMI I FUNDIT:
Andonovski: Do të propozojmë targa të veçanta për veturat zyrtare me ngjyra të ndryshme

Andonovski: Do të propozojmë targa të veçanta për veturat zyrtare me ngjyra të ndryshme

Maqedonia e Veriut
Toshkovski: Mbi 100.000 qytetarë nuk do të mund të votojnë

Toshkovski: Mbi 100.000 qytetarë nuk do të mund të votojnë

Maqedonia e Veriut
Përleshje me thikë mes dy të miturve nga Çairi

Përleshje me thikë mes dy të miturve nga Çairi

Kronikë e Zezë
Petrovska: Vetëm të bashkuar mund t’i luftojmë kërcënimet hibride

Petrovska: Vetëm të bashkuar mund t’i luftojmë kërcënimet hibride

Maqedonia e Veriut
Janë paguar 5234 bletarë me mbështetje financiare prej 157,3 milionë denarë

Janë paguar 5234 bletarë me mbështetje financiare prej 157,3 milionë denarë

Maqedonia e Veriut
Të shtëna në Zelenikovë të Shkupit

Të shtëna në Zelenikovë të Shkupit

Kronikë e Zezë
Kuvendi i Maqedonisë së Veriut miratoi Ligjin për sport

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut miratoi Ligjin për sport

Politikë
Mbi 51% e të rinjve në shkollat e Shkupit, pre e dhunës kibernetike

Mbi 51% e të rinjve në shkollat e Shkupit, pre e dhunës kibernetike

Arsim
Gjendet i vdekur në shtëpinë e tij një burrë nga Koçani

Gjendet i vdekur në shtëpinë e tij një burrë nga Koçani

Kronikë e Zezë
Mbi një mijë funksionarë në Maqedoni nuk do të kenë rritje të re të pagave

Mbi një mijë funksionarë në Maqedoni nuk do të kenë rritje të re të pagave

Politikë
Nga marsi të gjitha inspektoratet shtetërore do të përfshihen në “E-inspektori”

Nga marsi të gjitha inspektoratet shtetërore do të përfshihen në “E-inspektori”

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: Zgjerimi i përshpejtuar i BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor është po aq i rëndësishëm për Brukselin sa edhe për rajonin tonë

Mariçiq: Zgjerimi i përshpejtuar i BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor është po aq i rëndësishëm për Brukselin sa edhe për rajonin tonë

Politikë
“VLEN”:  Zgjedhja e anëtarit të KSHZ-së, fitorja e parë e opozitës shqiptare

“VLEN”: Zgjedhja e anëtarit të KSHZ-së, fitorja e parë e opozitës shqiptare

Politikë
Grkovska: Funksionarët të bëjnë dallim në mes aktiviteteve partiake dhe shtetërore

Grkovska: Funksionarët të bëjnë dallim në mes aktiviteteve partiake dhe shtetërore

Politikë
Këto janë rezultatet e sondazhit nga Telegrafi Maqedoni për zgjedhjet presidenciale dhe kuvendare

Këto janë rezultatet e sondazhit nga Telegrafi Maqedoni për zgjedhjet presidenciale dhe kuvendare

Politikë
Autoritetet nuk posedojnë numër të saktë të fëmijëve të pavaksinuar në Maqedoni

Autoritetet nuk posedojnë numër të saktë të fëmijëve të pavaksinuar në Maqedoni

Shëndetësi
Ndalohet një 43-vjeçare nga Velesi, dyshohet për vjedhje

Ndalohet një 43-vjeçare nga Velesi, dyshohet për vjedhje

Kronikë e Zezë
Xhaferi në Konferencën e Tiranës: Plani i rritjes dhe Tregu i përbashkët rajonal janë kryesorë për anëtarësimin e përshpejtuar në BE

Xhaferi në Konferencën e Tiranës: Plani i rritjes dhe Tregu i përbashkët rajonal janë kryesorë për anëtarësimin e përshpejtuar në BE

Maqedonia e Veriut
Bojmacaliev: Me pasaportat e vjetra nuk mund të udhëtohet askund, kemi sasi të mjaftueshme të formularëve

Bojmacaliev: Me pasaportat e vjetra nuk mund të udhëtohet askund, kemi sasi të mjaftueshme të formularëve

Maqedonia e Veriut
Ulet numri i të sëmurëve nga gripi në Maqedoni

Ulet numri i të sëmurëve nga gripi në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
KRRE: Ulet për 35% çmimi i ngrohjes për institucionet publike dhe objektet afariste në Shkup

KRRE: Ulet për 35% çmimi i ngrohjes për institucionet publike dhe objektet afariste në Shkup

Ekonomi
Demiri: Do të ndihmojmë që të mbulohen shpenzimet për mjekimin e Leonidit në Vjenë

Demiri: Do të ndihmojmë që të mbulohen shpenzimet për mjekimin e Leonidit në Vjenë

Shëndetësi
Fruthi po kërcënon edhe Maqedoninë e Veriut

Fruthi po kërcënon edhe Maqedoninë e Veriut

Shëndetësi
Vjetërsohet edhe rasti “Tender”, ku e akuzuar ishte Elizabeta Kançeska-Milevska

Vjetërsohet edhe rasti “Tender”, ku e akuzuar ishte Elizabeta Kançeska-Milevska

Gjyqësi