LAJMI I FUNDIT:
Prokurimi i Hapur

Prokurimi i Hapur

51 Artikuj

Info

Platforma “Prokurimit të Hapur dhe Transparent” është projekt i realizuar nga Lëvizja FOL dhe mbështetur nga USAID-i përmes aktivitetit Komuna Transparente, Effektive dhe Llogaridhënëse (USAID TEAM).
Objektivi kryesor i këtij projekti ka qenë zhvillimi i portalit të hapur të prokurimit për të rritur transparencën e shpenzimeve publike.
Tash e tutje, platforma është integruar në median më kredibile online në Kosovë, Telegrafi.com.

Gabimet e ekspertëve, vonesat në vendimmarrje dhe mungesa e transparencës – problemet kryesore të OSHP-së sipas D+

Gabimet e ekspertëve, vonesat në vendimmarrje dhe mungesa e transparencës – problemet kryesore të OSHP-së sipas D+

Albert Spahiu
Shpallet fituesi i tenderit për dhënien e shërbimeve të informimit nga ZKM-ja për fushatën e liberalizimit të vizave

Shpallet fituesi i tenderit për dhënien e shërbimeve të informimit nga ZKM-ja për fushatën e liberalizimit të vizave

Financa
Pagat e ulëta, OSHP-së i largohen shtatë punëtorë

Pagat e ulëta, OSHP-së i largohen shtatë punëtorë

Financa
Ministria e Ekonomisë hap tender për angazhimin e një eksperti për multimedia

Ministria e Ekonomisë hap tender për angazhimin e një eksperti për multimedia

Të Tjera
Organizimi i Forumit për Paqen dhe Sigurinë, Presidenca e Kosovës hap tenderin në vlerë prej 250 mijë eurove

Organizimi i Forumit për Paqen dhe Sigurinë, Presidenca e Kosovës hap tenderin në vlerë prej 250 mijë eurove

Financa
Zyra e Kryeministrit hap tender për shërbime të informimit, vlera e kontratës parashihet të jetë 200 mijë euro

Zyra e Kryeministrit hap tender për shërbime të informimit, vlera e kontratës parashihet të jetë 200 mijë euro

Financa
Monitorimi i katër tenderëve në ndërmarrjet publike, Demokraci Plus me të gjetura

Monitorimi i katër tenderëve në ndërmarrjet publike, Demokraci Plus me të gjetura

Të Tjera
Hoti: Po rriten keqpërdorimet në prokurim publik gjatë qeverisjes ‘Krejt dhe Drejt’

Hoti: Po rriten keqpërdorimet në prokurim publik gjatë qeverisjes ‘Krejt dhe Drejt’

Financa
Ministria e Infrastrukturës shpall fituesit e tenderit për zgjerimin e rrugës Prishtinë-Podujevë

Ministria e Infrastrukturës shpall fituesit e tenderit për zgjerimin e rrugës Prishtinë-Podujevë

Financa
Komisioni për Buxhet sërish pa vendimmarrje për shkarkimin e anëtares së Bordit në OSHP-së

Komisioni për Buxhet sërish pa vendimmarrje për shkarkimin e anëtares së Bordit në OSHP-së

Të Tjera
Opozita e quan të jashtëligjshëm shkarkimin e anëtares së Bordit në OSHP

Opozita e quan të jashtëligjshëm shkarkimin e anëtares së Bordit në OSHP

Të Tjera
Ngritja e çmimeve lë në gjysmë punimet për pendën dhe kanalin e ujitjes në Vragoc të Pejës

Ngritja e çmimeve lë në gjysmë punimet për pendën dhe kanalin e ujitjes në Vragoc të Pejës

Financa
Kurti takon anëtarët e Bordit të OSHP-së

Kurti takon anëtarët e Bordit të OSHP-së

Të Tjera
Në kundërshtim me ligjin, Komuna e Klinës shpërblen me tender ish-shefin e Prokurimit Publik

Në kundërshtim me ligjin, Komuna e Klinës shpërblen me tender ish-shefin e Prokurimit Publik

Financa
​Kuvendi zgjodhi Bordin e Organit Shqyrtues të Prokurimit

​Kuvendi zgjodhi Bordin e Organit Shqyrtues të Prokurimit

Të Tjera
Formohet organi për përzgjedhjen e anëtarëve në Organin Shqyrtues të Prokurimit

Formohet organi për përzgjedhjen e anëtarëve në Organin Shqyrtues të Prokurimit

Të Tjera
Qeveria i dërgon Kuvendit emrat për kryetar dhe anëtarë të Bordit të OSHP-së

Qeveria i dërgon Kuvendit emrat për kryetar dhe anëtarë të Bordit të OSHP-së

Të Tjera
Kuvendi emëron dy anëtarë të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik

Kuvendi emëron dy anëtarë të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik

Të Tjera
U akuzua nga PDK për keqpërdorime, Durmishi arsyetohet dhe paralajmëron padi

U akuzua nga PDK për keqpërdorime, Durmishi arsyetohet dhe paralajmëron padi

Financa
Këto janë 42 kontratat që PDK thotë se Ministria e Infrastrukturës keqpërdori mbi 9 milionë euro

Këto janë 42 kontratat që PDK thotë se Ministria e Infrastrukturës keqpërdori mbi 9 milionë euro

Financa
PDK: Ministria e Infrastrukturës keqpërdori mbi 9 milionë euro, nënshkroi 42 kontrata një burimore 

PDK: Ministria e Infrastrukturës keqpërdori mbi 9 milionë euro, nënshkroi 42 kontrata një burimore 

Financa
Bllokimi i zgjedhjes së anëtarëve të OSHP-së, Krasniqi: Qeveria po e dëshmon çdo ditë paaftësinë e saj, janë bllokuar mbi 500 milionë euro që të hyjnë në ekonomi

Bllokimi i zgjedhjes së anëtarëve të OSHP-së, Krasniqi: Qeveria po e dëshmon çdo ditë paaftësinë e saj, janë bllokuar mbi 500 milionë euro që të hyjnë në ekonomi

Të Tjera
Raporti mbi transparencën e Prokurimit Publik, Kosova ngec në fazën para dhe pas tenderimit

Raporti mbi transparencën e Prokurimit Publik, Kosova ngec në fazën para dhe pas tenderimit

Albert Spahiu
Ministria e Mbrojtjes shpall tender prej 2 milionë eurove për furnizim me çizme verore e dimërore për ushtarët e FSK-së

Ministria e Mbrojtjes shpall tender prej 2 milionë eurove për furnizim me çizme verore e dimërore për ushtarët e FSK-së

Jehona Hulaj