LAJMI I FUNDIT:

Opinione

Mbi përgjegjësinë personale

Mbi përgjegjësinë personale

Kaspar Villiger
Falimentimi i fjalës

Falimentimi i fjalës

Lutfi Dervishi
Kina – fuqia e radhës që do ta pësojë nga talebanët

Kina – fuqia e radhës që do ta pësojë nga talebanët

Matthew Henderson
Gjermania e mbështet Izraelin, por jo për arsyet që ju i mendoni

Gjermania e mbështet Izraelin, por jo për arsyet që ju i mendoni

Joerg Lau
Politikës serbo-centriste të BE-së i ka ardhur fundi

Politikës serbo-centriste të BE-së i ka ardhur fundi

Reinhard Bütikofer
Cili është fundi i lojës në Ukrainë?

Cili është fundi i lojës në Ukrainë?

Stephen Blank
Gjermania në krizë buxhetore

Gjermania në krizë buxhetore

Auron Dodi
E kemi mundësinë për paqen e qëndrueshme në Gazë dhe këta janë hapat që duhet bërë

E kemi mundësinë për paqen e qëndrueshme në Gazë dhe këta janë hapat që duhet bërë

Roee Kibrik
Mixha Man

Mixha Man

Adem Nimani
Kriza e besimit në Izrael dhe në sionizëm

Kriza e besimit në Izrael dhe në sionizëm

Opinione
Si mundem unë, si hebre i majtë, ta tregoj mbështetjen për palestinezët dhe për izraelitët?

Si mundem unë, si hebre i majtë, ta tregoj mbështetjen për palestinezët dhe për izraelitët?

Opinione
Izraeli, Openhajmeri dhe ligjet e luftës

Izraeli, Openhajmeri dhe ligjet e luftës

Gideon Rachman
Netanyahu është pengesë për Bidenin: Paqja është e pamundur, nëse Bibi sundon

Netanyahu është pengesë për Bidenin: Paqja është e pamundur, nëse Bibi sundon

Simon Tisdall
Optimizëm në Lindje, skepticizëm në Jug

Optimizëm në Lindje, skepticizëm në Jug

Ditmir Bushati
Kriza e Gazës e afroi Izraelin me Perëndimin, por e largoi nga pjesa tjetër e botës

Kriza e Gazës e afroi Izraelin me Perëndimin, por e largoi nga pjesa tjetër e botës

Musab Younis
Në zemër të stuhisë

Në zemër të stuhisë

Josep Borrell
Fëmijët janë fëmijë, qofshin në Izrael apo në Gazë: Ata kurrë nuk e meritojnë të vdesin

Fëmijët janë fëmijë, qofshin në Izrael apo në Gazë: Ata kurrë nuk e meritojnë të vdesin

Gideon Levy
Për ta kuptuar Izraelin dhe Palestinën, së pari duhet kuptuar historia e racizmit dhe antisemitizmit

Për ta kuptuar Izraelin dhe Palestinën, së pari duhet kuptuar historia e racizmit dhe antisemitizmit

Rachel Shabi
E përjashtuara

E përjashtuara

Daut Dauti
Serbia nuk është e përshtatshme për planet e zgjerimit të BE-së

Serbia nuk është e përshtatshme për planet e zgjerimit të BE-së

Tony Barber
A ka rëndësi për botën, jeta e palestinezëve?

A ka rëndësi për botën, jeta e palestinezëve?

Hani Almadhoun
Jam zezak

Jam zezak

Edison Ypi
Fitorja e Trumpit do ta ndryshojë botën

Fitorja e Trumpit do ta ndryshojë botën

Martin Wolf
Lufta e Gazës do ta ndryshojë botën

Lufta e Gazës do ta ndryshojë botën

Gideon Rachman