LAJMI I FUNDIT:

Opinione - Faqja 417

Cilit t’i vihen prangat sot e cilit asnjëherë?

Cilit t’i vihen prangat sot e cilit asnjëherë?

Arbr Geci
Maskat nacionale

Maskat nacionale

Trnoci PRESS
…Definimi i arsyeshmërisë së dhunës

…Definimi i arsyeshmërisë së dhunës

Ferid Selimi MSc
Mbi pesimizmin shpirtëror të lindur

Mbi pesimizmin shpirtëror të lindur

Bujar Plloshtani
Turizmi shqiptar dhe ndërtimet me leje e pa leje

Turizmi shqiptar dhe ndërtimet me leje e pa leje

Arch. Ylber VokshiYlli
Eureka… Teoritë e Darvinit në Maqedoni

Eureka… Teoritë e Darvinit në Maqedoni

Arben Zeqiri
Përse buzëqesh kryeministri?!

Përse buzëqesh kryeministri?!

Alma Lama
Duam gjak për korrupsionin në Kosovë

Duam gjak për korrupsionin në Kosovë

Sknder Limani
Fati i Kosovës

Fati i Kosovës

Ardian Zejnaj
Korrupsioni është luftë e humbur për ju z. kryeministër!

Korrupsioni është luftë e humbur për ju z. kryeministër!

Driton Avdiu
Dekorimi i humbësve

Dekorimi i humbësve

Fehmi Maloku
Kujdes me Lidhjen

Kujdes me Lidhjen

Arbr A. Rexhaj
Shqiptarët janë rrënjët e Maqedonisë

Shqiptarët janë rrënjët e Maqedonisë

Prof. Fadil Sulejmani
Fëmijët parashkollor dhe televizioni

Fëmijët parashkollor dhe televizioni

Kadrie Asllani
Zgjidhja në zgjedhje

Zgjidhja në zgjedhje

Fehmi Ramadani
Sfidat e ndërtimit të shtetit

Sfidat e ndërtimit të shtetit

Gjon Keka
“Këshilli Nacional” apo humbja definitive e shqiptarëve të Kosovës Lindore?!

“Këshilli Nacional” apo humbja definitive e shqiptarëve të Kosovës Lindore?!

Arbr Ibrahimi
Lagjja e Varfun

Lagjja e Varfun

Urim Hasipi
Nëse faji qenka jetim, atëherë çfarë na qenka jetimi?!

Nëse faji qenka jetim, atëherë çfarë na qenka jetimi?!

Iljasa Salihu
Marrëveshja e Ohrit nuk është akt që doli nga lufta, por akt që ndërpreu luftën

Marrëveshja e Ohrit nuk është akt që doli nga lufta, por akt që ndërpreu luftën

Destan Jonuzi
Lajmi  po kontrollohet

Lajmi po kontrollohet

Gzim Mekuli
Kantonizimi i Kosovës, synim taktik apo realizim faktik!

Kantonizimi i Kosovës, synim taktik apo realizim faktik!

Behxhet Sh. Shala
Të gjithë kundër RTK-së!

Të gjithë kundër RTK-së!

Ilir Sefaj
S’bëhet “Shqipëria” me shqiptarë!

S’bëhet “Shqipëria” me shqiptarë!

Osama Muadini