LAJMI I FUNDIT:
A janë maçokët më përkëdhelës se macet?

A janë maçokët më përkëdhelës se macet?

Kërshëri
Shtatzënia tek qentë

Shtatzënia tek qentë

Këshilla për kafshët
Përse dridhet qeni im?

Përse dridhet qeni im?

Kujdesi për kafshët
Akita është nga racat më të njohura të qenve, por nuk preferohet për pronarët fillestarë

Akita është nga racat më të njohura të qenve, por nuk preferohet për pronarët fillestarë

Libri i madh i kafshëve
Tri racat më të lezetshme të qenve: Është një racë që as urrejtësi më i madh nuk mund t’i rezistojë

Tri racat më të lezetshme të qenve: Është një racë që as urrejtësi më i madh nuk mund t’i rezistojë

Kërshëri
Ky qen është një mbrojtës: Është më i fortë se ujqërit

Ky qen është një mbrojtës: Është më i fortë se ujqërit

Kërshëri
Si komunikojnë lakuriqët e natës? Një analizë e laringut të tyre zbulon një ngjashmëri të çuditshme me këngëtarët e bendeve metalike

Si komunikojnë lakuriqët e natës? Një analizë e laringut të tyre zbulon një ngjashmëri të çuditshme me këngëtarët e bendeve metalike

A e dini se...
Njihuni me qenin e gjinisë femërore me hundën më të gjatë në botë

Njihuni me qenin e gjinisë femërore me hundën më të gjatë në botë

Kërshëri
A është humbja e dhëmbëve te qentë një proces i natyrshëm?

A është humbja e dhëmbëve te qentë një proces i natyrshëm?

Kujdesi për kafshët
Si ta mësoni lepurin të jetojë në banesë

Si ta mësoni lepurin të jetojë në banesë

Kujdesi për kafshët
Në këtë liqen jeton edhe specia më e madhe e pelikanit në rajon

Në këtë liqen jeton edhe specia më e madhe e pelikanit në rajon

A e dini se...
Çfarë duhet të bëni nëse macja vazhdimisht jua prish gjumin natën?

Çfarë duhet të bëni nëse macja vazhdimisht jua prish gjumin natën?

Kërshëri
Mendoni që i dini të gjitha mbi qentë dhe macet?

Mendoni që i dini të gjitha mbi qentë dhe macet?

A e dini se...
Çfarë ngjyrash shohin qentë, sipas ekspertëve

Çfarë ngjyrash shohin qentë, sipas ekspertëve

Kërshëri
Paralajmërim i ri nga veterinerët për një sëmundje vdekjeprurëse te qentë: Këto janë katër shenja tipike të infeksionit

Paralajmërim i ri nga veterinerët për një sëmundje vdekjeprurëse te qentë: Këto janë katër shenja tipike të infeksionit

Kujdesi për kafshët
Cilësitë që duhen për të ‘edukuar’ qenin

Cilësitë që duhen për të ‘edukuar’ qenin

Këshilla për kafshët
Sulmi i gjarprit ndaj qenit tuaj: Si ta mbroni mikun tuaj me katër putra nga një kafshim helmues

Sulmi i gjarprit ndaj qenit tuaj: Si ta mbroni mikun tuaj me katër putra nga një kafshim helmues

Kujdesi për kafshët
Edhe kur janë duke fjetur, kafshët tona na dëgjojnë dhe dallojnë atë që themi

Edhe kur janë duke fjetur, kafshët tona na dëgjojnë dhe dallojnë atë që themi

Kërshëri
Për atë që disa njerëz bëjnë shkollë me vite të tëra, pëllumbat e mësojnë për 14 ditë!

Për atë që disa njerëz bëjnë shkollë me vite të tëra, pëllumbat e mësojnë për 14 ditë!

A e dini se...
Përse qentë dëshirojnë të vrapojnë nëpër shtëpi?

Përse qentë dëshirojnë të vrapojnë nëpër shtëpi?

Kërshëri
Cili gjarpër helmues ka dhëmbët më të gjatë?

Cili gjarpër helmues ka dhëmbët më të gjatë?

Libri i madh i kafshëve
Kureshtar, inteligjent dhe energjik: Borador, një qen i krijuar për një idil familjar

Kureshtar, inteligjent dhe energjik: Borador, një qen i krijuar për një idil familjar

Kërshëri
Zgjidheni problemin me aromën e kanakarit shtëpiak: Është aq e thjeshtë – përbërësit i keni në shtëpi!

Zgjidheni problemin me aromën e kanakarit shtëpiak: Është aq e thjeshtë – përbërësit i keni në shtëpi!

Kujdesi për kafshët
Cilat janë racat e rrezikshme të qenve që ndalohen në Evropë?

Cilat janë racat e rrezikshme të qenve që ndalohen në Evropë?

Kërshëri