LAJMI I FUNDIT:

Sallonet

Veturën më unike në Kosovë LAMBORGHINI AVENTADOR SVJ – e gjeni ekskluzivisht në Auto Sherreti

Veturën më unike në Kosovë LAMBORGHINI AVENTADOR SVJ – e gjeni ekskluzivisht në Auto Sherreti

Auto Sherreti
Festo 10 vjetorin e Renault dhe Dacia me ofertë të çmendur – vetëm për 199 euro në muaj për Clio automatik!

Festo 10 vjetorin e Renault dhe Dacia me ofertë të çmendur – vetëm për 199 euro në muaj për Clio automatik!

Auto Mita
Pranvera çel me ofertën më të mirë nga Nissan – prej 9.40 euro dita, vetura e preferuar bëhet e juaja!

Pranvera çel me ofertën më të mirë nga Nissan – prej 9.40 euro dita, vetura e preferuar bëhet e juaja!

Sallonet
Pranvera çel me ofertën më të mirë nga Dacia – për 92 euro në muaj bëhuni me veturë të re

Pranvera çel me ofertën më të mirë nga Dacia – për 92 euro në muaj bëhuni me veturë të re

Sallonet
Auto Mita siguron ambientin për stafin dhe vizitorët – bën dezinfektim të thellë në showroom

Auto Mita siguron ambientin për stafin dhe vizitorët – bën dezinfektim të thellë në showroom

Sallonet
Vetura ekskluzive me super çmime – Auto Trimi, vendi ideal për ta gjetur veturën e duhur

Vetura ekskluzive me super çmime – Auto Trimi, vendi ideal për ta gjetur veturën e duhur

Sallonet
Zgjedhjet 2019 në Auto Mita me tri super vetura që vijnë duke filluar nga 147 euro në muaj!

Zgjedhjet 2019 në Auto Mita me tri super vetura që vijnë duke filluar nga 147 euro në muaj!

Sallonet
Jepe kerrin që e ki, bëhu në Auto Mita me kerr të ri – si në Gjermani

Jepe kerrin që e ki, bëhu në Auto Mita me kerr të ri – si në Gjermani

Sallonet
Të gjithë i duan crossoverët e Dacias – mezi kanë pritur ofertën e tillë, mos e lësho rastin as ti!

Të gjithë i duan crossoverët e Dacias – mezi kanë pritur ofertën e tillë, mos e lësho rastin as ti!

Sallonet
Zyrtare: Auto Mita mbetet kompania numër 1 në Kosovë në auto industri – konfirmon ribrendimin (Video dhe Info Grafika)

Zyrtare: Auto Mita mbetet kompania numër 1 në Kosovë në auto industri – konfirmon ribrendimin (Video dhe Info Grafika)

Sallonet
Bëhu partner i më të fortit – Auto Mita kërkon partnerë të rinj për Prizren dhe Pejë

Bëhu partner i më të fortit – Auto Mita kërkon partnerë të rinj për Prizren dhe Pejë

Sallonet
Mos e humbni rastin dhe 5 arsyet më të mira për tu bërë me Renault dhe Dacia të re – kanë mbetur vetëm edhe 5 ditë!

Mos e humbni rastin dhe 5 arsyet më të mira për tu bërë me Renault dhe Dacia të re – kanë mbetur vetëm edhe 5 ditë!

Sallonet
Aleanca mes Renault-Nissan zë vendin e katërt në botë për prodhimin e veturave

Aleanca mes Renault-Nissan zë vendin e katërt në botë për prodhimin e veturave

Sallonet
Dacia me rekord të shitjeve në Evropë, rreth 60 për qind rritje në Kosovë

Dacia me rekord të shitjeve në Evropë, rreth 60 për qind rritje në Kosovë

Sallonet
Renault Trezor merr çmimin kryesor për dizajn (do ta kuptoni pse, nga fotot dhe video)

Renault Trezor merr çmimin kryesor për dizajn (do ta kuptoni pse, nga fotot dhe video)

Sallonet
Renault thyen rekordet në 2016 – shet 3.2 milionë vetura në tregun global, në Kosovë me 80% rritje

Renault thyen rekordet në 2016 – shet 3.2 milionë vetura në tregun global, në Kosovë me 80% rritje

Sallonet
PEUGEOT 3008 SUV zgjedhet “Vetura e vitit 2017” (Foto)

PEUGEOT 3008 SUV zgjedhet “Vetura e vitit 2017” (Foto)

Sallonet
Nissan feston 10 vjetorin e Qashqai me rekorde të jashtëzakonshme (Video)

Nissan feston 10 vjetorin e Qashqai me rekorde të jashtëzakonshme (Video)

Sallonet
Dacia Sandero e re dhe me 7 vjet garancion kushton më pak se një veturë e vjetër (Foto)

Dacia Sandero e re dhe me 7 vjet garancion kushton më pak se një veturë e vjetër (Foto)

Sallonet
“Vetura më e bukur e vitit” përsëri i takon Renault (Foto/Video)

“Vetura më e bukur e vitit” përsëri i takon Renault (Foto/Video)

Sallonet
Fiati me lirime të mëdha (Foto)

Fiati me lirime të mëdha (Foto)

Sallonet
Renault MEGANE shpallet vetura më e mirë e vitit 2016! (Foto)

Renault MEGANE shpallet vetura më e mirë e vitit 2016! (Foto)

Sallonet
Jeep feston 75-vjetorin e themelimit me ‘sallon’ lëvizës (Video)

Jeep feston 75-vjetorin e themelimit me ‘sallon’ lëvizës (Video)

Sallonet
Këto janë pesë veturat më të mira nga Paris Motor Show 2016 (Foto)

Këto janë pesë veturat më të mira nga Paris Motor Show 2016 (Foto)

Sallonet