LAJMI I FUNDIT:

Prodhime Vendore

Delegacioni i Bizneseve Kosovare eksploron mundësitë e reja në Panairin Ndërkombëtar të Biznesit në Kamerun

Delegacioni i Bizneseve Kosovare eksploron mundësitë e reja në Panairin Ndërkombëtar të Biznesit në Kamerun

Prodhime Vendore
Punëtorët e fabrikës së letrës “Freesia”, mirëpriten në vizitë nga pronari i “Frutex” Shaqir Palushi

Punëtorët e fabrikës së letrës “Freesia”, mirëpriten në vizitë nga pronari i “Frutex” Shaqir Palushi

Prodhime Vendore
Rukiqi i reagon Kurtit: Kemi 101 milionë euro më pak eksporte në vitin 2023, kjo lidhet edhe me sanksionet

Rukiqi i reagon Kurtit: Kemi 101 milionë euro më pak eksporte në vitin 2023, kjo lidhet edhe me sanksionet

Prodhime Vendore
Kurti në panairin “Swissbau”: Produktet e paraqitura këtu janë një dëshmi e potencialit tonë

Kurti në panairin “Swissbau”: Produktet e paraqitura këtu janë një dëshmi e potencialit tonë

Prodhime Vendore
Birra Peja shpallet Eksportuesi i Vitit 2023

Birra Peja shpallet Eksportuesi i Vitit 2023

Prodhime Vendore
Hapen “Javët e Biznesit Kosovar 2023”, thirrje për konsumim të produkteve vendore

Hapen “Javët e Biznesit Kosovar 2023”, thirrje për konsumim të produkteve vendore

Prodhime Vendore
Kurti viziton kompaninë pejane ‘Gacaferi Glass’ si përfituese e masës 2.1 për subvencionimin e kredive investuese

Kurti viziton kompaninë pejane ‘Gacaferi Glass’ si përfituese e masës 2.1 për subvencionimin e kredive investuese

Prodhime Vendore
Kurti: Sektori i pijeve dhe ushqimit, i rëndësishëm për ekonominë e Kosovës

Kurti: Sektori i pijeve dhe ushqimit, i rëndësishëm për ekonominë e Kosovës

Prodhime Vendore
Kurti pas takimit me përfaqësuesit e sektorit të drurit dhe mobilieve: Shtyllat e zhvillimit ekonomik është ndërlidhja e arsimit me tregun e punës

Kurti pas takimit me përfaqësuesit e sektorit të drurit dhe mobilieve: Shtyllat e zhvillimit ekonomik është ndërlidhja e arsimit me tregun e punës

Prodhime Vendore
Linja prodhuese më e madhe në Ballkan, Palushi: Fabrika e re pritet t’i përmbush kërkesat në rritje të pijes energjike Golden Eagle

Linja prodhuese më e madhe në Ballkan, Palushi: Fabrika e re pritet t’i përmbush kërkesat në rritje të pijes energjike Golden Eagle

Albert Spahiu
Golden Eagle me linjën më të madhe prodhuese në Ballkan

Golden Eagle me linjën më të madhe prodhuese në Ballkan

Prodhime Vendore
Qeveria e Kosovës ‘zbut’ masën e sigurisë për mallrat serbe

Qeveria e Kosovës ‘zbut’ masën e sigurisë për mallrat serbe

Prodhime Vendore
Çka demonstruan kompanitë prodhuese në VET Summit 2023?

Çka demonstruan kompanitë prodhuese në VET Summit 2023?

Prodhime Vendore
Produktet e tetë kompanive nga Kosova po promovohen në SHBA

Produktet e tetë kompanive nga Kosova po promovohen në SHBA

Prodhime Vendore
Bllokada e kamionëve në kufi me Serbinë, Mustafa: Vendimi na shkakton vështirësi, po detyrohemi të përdorim mjetet e transportit nga shtetet tjera

Bllokada e kamionëve në kufi me Serbinë, Mustafa: Vendimi na shkakton vështirësi, po detyrohemi të përdorim mjetet e transportit nga shtetet tjera

Prodhime Vendore
Tregoi se konsumon vetëm produkte vendore, Korporata “Rugove” befason qytetarin me pako me ujë dhe djathë

Tregoi se konsumon vetëm produkte vendore, Korporata “Rugove” befason qytetarin me pako me ujë dhe djathë

Prodhime Vendore
Prodhuesit vendorë të qumështit: Produktet tona janë cilësore dhe me çmime më të lira se ato nga importi

Prodhuesit vendorë të qumështit: Produktet tona janë cilësore dhe me çmime më të lira se ato nga importi

Albert Spahiu
Haradinaj nga fabrika e vajit ‘Floil’: Prodhuesit vendor po avancojnë me ngritjen e kualitetit

Haradinaj nga fabrika e vajit ‘Floil’: Prodhuesit vendor po avancojnë me ngritjen e kualitetit

Prodhime Vendore
Mediet në Sarajevë raportojnë se si Bosnja po bllokon mallrat e eksportuara nga Kosova

Mediet në Sarajevë raportojnë se si Bosnja po bllokon mallrat e eksportuara nga Kosova

Prodhime Vendore
Bllokohen eksportet e kompanisë ‘Vita’ nga Bosnja dhe Hercegovina, shkelet edhe marrëveshja CEFTA

Bllokohen eksportet e kompanisë ‘Vita’ nga Bosnja dhe Hercegovina, shkelet edhe marrëveshja CEFTA

Prodhime Vendore
Produktet vendore më të shtrenjta se ato të importit, ankohen prodhuesit

Produktet vendore më të shtrenjta se ato të importit, ankohen prodhuesit

Prodhime Vendore
Kalanderi: Kompania 'Liri' prodhon mbi 100 produkte dhe është fabrika më e madhe në tregun e Kosovës

Kalanderi: Kompania ‘Liri’ prodhon mbi 100 produkte dhe është fabrika më e madhe në tregun e Kosovës

Albert Spahiu
Kurti takoi afaristët, Kelmendi: Diskutim i frytshëm në mbështetje të prodhuesve vendor

Kurti takoi afaristët, Kelmendi: Diskutim i frytshëm në mbështetje të prodhuesve vendor

Prodhime Vendore
Filloi tri dekada më parë si biznes familjar, sot ‘Floil’ është fabrika e vetme për përpunimin e vajit në Kosovë

Filloi tri dekada më parë si biznes familjar, sot ‘Floil’ është fabrika e vetme për përpunimin e vajit në Kosovë

Albert Spahiu