LAJMI I FUNDIT:

Botë

Pse ata që pëlqejnë çokollatën kanë arsye për t’u alarmuar

Pse ata që pëlqejnë çokollatën kanë arsye për t’u alarmuar

Botë
A po i vjen vërtet fundi parasë që e njohim

A po i vjen vërtet fundi parasë që e njohim

Botë
Mark Zuckerberg shpjegon pse kompanitë teknologjike po pushojnë nga puna kaq shumë njerëz, pikërisht tani

Mark Zuckerberg shpjegon pse kompanitë teknologjike po pushojnë nga puna kaq shumë njerëz, pikërisht tani

Botë
Pensionistët spanjollë marrin një bonus që shumëkush vetëm mund ta ëndërrojë

Pensionistët spanjollë marrin një bonus që shumëkush vetëm mund ta ëndërrojë

Botë
Sa fiton në një sekondë Musk: Vetëm te Tesla shuma është magjepsëse

Sa fiton në një sekondë Musk: Vetëm te Tesla shuma është magjepsëse

Botë
Sa kushtoi sot një fuqi nafte në tregjet ndërkombëtare?

Sa kushtoi sot një fuqi nafte në tregjet ndërkombëtare?

Botë
“Njeriu më i pasur për të cilin nuk keni dëgjuar kurrë” nuk është i sigurt se çfarë të bëjë me miliardat e tij

“Njeriu më i pasur për të cilin nuk keni dëgjuar kurrë” nuk është i sigurt se çfarë të bëjë me miliardat e tij

Botë
Gjermania bëhet ekonomia e tretë më e madhe në botë, lë pas një shtet të fuqishëm aziatik

Gjermania bëhet ekonomia e tretë më e madhe në botë, lë pas një shtet të fuqishëm aziatik

Botë
Pse është e vështirë të bëhesh me shtëpi ose apartament në Gjermani?

Pse është e vështirë të bëhesh me shtëpi ose apartament në Gjermani?

Botë
“Gjermania përballet me një dilemë” – pasi investimet direkte në Kinë u rritën në një nivel rekord vitin e kaluar

“Gjermania përballet me një dilemë” – pasi investimet direkte në Kinë u rritën në një nivel rekord vitin e kaluar

Botë
Pse ekonomia amerikane po ecën përpara asaj të Evropës?

Pse ekonomia amerikane po ecën përpara asaj të Evropës?

Botë
Pse në SHBA ka rënie të madhe të shitjes së robotëve industrialë

Pse në SHBA ka rënie të madhe të shitjes së robotëve industrialë

Botë
Bitcoin arrin në mbi 50,000 dollarë – për herë të parë në më shumë se dy vjet

Bitcoin arrin në mbi 50,000 dollarë – për herë të parë në më shumë se dy vjet

Botë
Jeff Bezos shet 2 miliardë dollarë aksione të Amazon – gjë që mund ta bëjë njeriun më të pasur në botë, përsëri

Jeff Bezos shet 2 miliardë dollarë aksione të Amazon – gjë që mund ta bëjë njeriun më të pasur në botë, përsëri

Botë
Po mendoni të investoni në kriptovaluta – sa shumë mund të rritet vlera e Bitcoin në vitin 2024?

Po mendoni të investoni në kriptovaluta – sa shumë mund të rritet vlera e Bitcoin në vitin 2024?

Botë
Gruaja më e pasur në botë humbi shtatë miliardë dollarë për një ditë

Gruaja më e pasur në botë humbi shtatë miliardë dollarë për një ditë

Botë
Lira turke në nivelin më të ulët historik – sa këmbehet me dollarin amerikan dhe euron

Lira turke në nivelin më të ulët historik – sa këmbehet me dollarin amerikan dhe euron

Botë
Edhe kjo ndodh në Itali – mafia shfrytëzon subvencionet e Bashkimit Evropian

Edhe kjo ndodh në Itali – mafia shfrytëzon subvencionet e Bashkimit Evropian

Botë
Edhe pse ishin marrë vesh, republikanët nuk e votojnë projektligjin që parasheh miliarda dollarë për Ukrainën dhe Izraelin

Edhe pse ishin marrë vesh, republikanët nuk e votojnë projektligjin që parasheh miliarda dollarë për Ukrainën dhe Izraelin

Botë
Meta paguan për herë të parë divident – kush do të fitojë më së shumti

Meta paguan për herë të parë divident – kush do të fitojë më së shumti

Botë
Punëtorët e cilave vende kanë taksat më të ulëta në pagë në Evropë – në cilin grup hyjnë taksapaguesit nga Kosova

Punëtorët e cilave vende kanë taksat më të ulëta në pagë në Evropë – në cilin grup hyjnë taksapaguesit nga Kosova

Botë
Elon Musk “rrëzohet” nga froni – dikush tjetër zë vendin e njeriut më të pasur në botë

Elon Musk “rrëzohet” nga froni – dikush tjetër zë vendin e njeriut më të pasur në botë

Botë
Fabrikat e mashtrimit online në Azi – si funksionojnë dhe kush i udhëheq

Fabrikat e mashtrimit online në Azi – si funksionojnë dhe kush i udhëheq

Botë
Gjermania duhet të kursejë, po sa dhe ku?

Gjermania duhet të kursejë, po sa dhe ku?

Botë