LAJMI I FUNDIT:

Media Sociale

X me përqindjen më të lartë të dezinformimit, sipas studimit të Komisionit Evropian

X me përqindjen më të lartë të dezinformimit, sipas studimit të Komisionit Evropian

Media Sociale
Elon Musk nuk përjashton mundësinë për ta bërë Twitterin me pagesë

Elon Musk nuk përjashton mundësinë për ta bërë Twitterin me pagesë

Media Sociale
TikTok gjobitet me 370 milionë dollarë për keqpërdorimin e të dhënave të fëmijëve

TikTok gjobitet me 370 milionë dollarë për keqpërdorimin e të dhënave të fëmijëve

Media Sociale
Meta do të heqë funksionin “Facebook News” në Mbretërinë e Bashkuar, Francë dhe Gjermani

Meta do të heqë funksionin “Facebook News” në Mbretërinë e Bashkuar, Francë dhe Gjermani

Media Sociale
Meta po planifikon ndryshime të mëdha për Facebook dhe Instagram

Meta po planifikon ndryshime të mëdha për Facebook dhe Instagram

Media Sociale
A po i bën Instagrami turistët më të këqinj?

A po i bën Instagrami turistët më të këqinj?

Media Sociale
WhatsApp lanson veçorinë e ndarjes së videove HD për përdoruesit e Android

WhatsApp lanson veçorinë e ndarjes së videove HD për përdoruesit e Android

Media Sociale
Meta po ndërpret aplikacionin Messenger Lite në Android

Meta po ndërpret aplikacionin Messenger Lite në Android

Media Sociale
Lansohet versioni ueb i platformës Threads

Lansohet versioni ueb i platformës Threads

Media Sociale
Vendi që ka mbi 50 milionë llogari përdoruesish kërcënon të mbyllë Facebook-un

Vendi që ka mbi 50 milionë llogari përdoruesish kërcënon të mbyllë Facebook-un

Media Sociale
X-i i Elon Musk heq postimin e mohimit të Holokaustit

X-i i Elon Musk heq postimin e mohimit të Holokaustit

Media Sociale
Meta merr edhe një hap tjetër në rivalitetin me X – së shpejti pritet ta lansojë platformën e saj Threads edhe në ueb

Meta merr edhe një hap tjetër në rivalitetin me X – së shpejti pritet ta lansojë platformën e saj Threads edhe në ueb

Media Sociale
X do ta heqë veçorinë e bllokimit të llogarive

X do ta heqë veçorinë e bllokimit të llogarive

Media Sociale
Kanadaja kërkon që Meta të heqë ndalimin e lajmeve për të lejuar shkëmbimin e informacionit për zjarret

Kanadaja kërkon që Meta të heqë ndalimin e lajmeve për të lejuar shkëmbimin e informacionit për zjarret

Media Sociale
X ul kërkesat për programin e tij të ndarjes së të ardhurave nga reklamat

X ul kërkesat për programin e tij të ndarjes së të ardhurave nga reklamat

Media Sociale
Një veçori e re e bën më të lehtë ndarjen e postimeve të Threads në Instagram

Një veçori e re e bën më të lehtë ndarjen e postimeve të Threads në Instagram

Media Sociale
X po shet suveniret nga epoka e Twitter

X po shet suveniret nga epoka e Twitter

Media Sociale
Japonia i kërkon X që të bllokoj llogarinë e rreme të diplomatit të saj

Japonia i kërkon X që të bllokoj llogarinë e rreme të diplomatit të saj

Media Sociale
Twitter Blue tani është X Premium

Twitter Blue tani është X Premium

Media Sociale
Threads do të marr veçorinë e dërgimit të mesazheve

Threads do të marr veçorinë e dërgimit të mesazheve

Media Sociale
Si mund ta ktheni logon e vjetër të Twitterit?

Si mund ta ktheni logon e vjetër të Twitterit?

Media Sociale
Si e ‘varrosi’ Elon Musk perandorinë Twitter dhe hapi derën për rikthimin e madh të Zuckerbergut

Si e ‘varrosi’ Elon Musk perandorinë Twitter dhe hapi derën për rikthimin e madh të Zuckerbergut

Media Sociale
Musk thotë se përdoruesit mujor të X-it (ish-Twitter) arrijnë një ‘rekord të ri’

Musk thotë se përdoruesit mujor të X-it (ish-Twitter) arrijnë një ‘rekord të ri’

Media Sociale
Mark Zuckerberg thotë se shifra e përdoruesve të Threads ka rënë me mbi 50 për qind

Mark Zuckerberg thotë se shifra e përdoruesve të Threads ka rënë me mbi 50 për qind

Media Sociale