LAJMI I FUNDIT:

Cult+

Scarlett Johansson përball OpenAI-së

Scarlett Johansson përball OpenAI-së

Cult+
A është Bubulina shqiptare?

A është Bubulina shqiptare?

Cult+
Mos ma prek Bubulinën

Mos ma prek Bubulinën

Cult+
Biopiku i mërzitshëm për heroinën e “Tangos së fundit në Paris”

Biopiku i mërzitshëm për heroinën e “Tangos së fundit në Paris”

Cult+
Për Bubulinën apo për heroinën?

Për Bubulinën apo për heroinën?

Cult+
Fuqia e tulipanit

Fuqia e tulipanit

Cult+
Ballafaqimi i realitetit diktatorial: Regjisori Mohammad Rasoulof arratiset nga Irani

Ballafaqimi i realitetit diktatorial: Regjisori Mohammad Rasoulof arratiset nga Irani

Cult+
Qesh, bisedo dhe këndo me GPT-4o!

Qesh, bisedo dhe këndo me GPT-4o!

Cult+
Kabul, shtëpia nr. 30: A mund të mbijetojë gazetaria në Afganistan?

Kabul, shtëpia nr. 30: A mund të mbijetojë gazetaria në Afganistan?

Cult+
Kadare, pse ky polarizim?

Kadare, pse ky polarizim?

Cult+
Eurovizioni si arenë politike

Eurovizioni si arenë politike

Cult+
Krijoni për shpirt, jo për para!

Krijoni për shpirt, jo për para!

Cult+
Si e ndërtoi bota Perëndimin?

Si e ndërtoi bota Perëndimin?

Cult+
Bisedat me “Bob Dylanin” në internet: Mashtruesit që kërkojnë para!

Bisedat me “Bob Dylanin” në internet: Mashtruesit që kërkojnë para!

Cult+
Russell dhe Wittgenstein: Miqësia e pamundur!

Russell dhe Wittgenstein: Miqësia e pamundur!

Cult+
Bardi i Bruklinit

Bardi i Bruklinit

Cult+
Talibanët na shënjuan, na rrahën, na përzunë: Kështu e mbajmë gazetën tonë afgane në mërgim

Talibanët na shënjuan, na rrahën, na përzunë: Kështu e mbajmë gazetën tonë afgane në mërgim

Cult+
“Plaku dhe deti”, Santiago dhe sfida për të kuptuar kohën

“Plaku dhe deti”, Santiago dhe sfida për të kuptuar kohën

Cult+
Shfaqja që thërret njerëzoren!

Shfaqja që thërret njerëzoren!

Cult+
Fuqia dhe utopia e një “bote me besë”, fytyrë apo maskë

Fuqia dhe utopia e një “bote me besë”, fytyrë apo maskë

Cult+
Dhjetë vjet vetmi: Bota letrare, një dekadë pa Marquezin

Dhjetë vjet vetmi: Bota letrare, një dekadë pa Marquezin

Cult+
“Liria e së nesërmes”: A e njeh ky njeri rrugën e paqes mes Izraelit dhe Palestinës?

“Liria e së nesërmes”: A e njeh ky njeri rrugën e paqes mes Izraelit dhe Palestinës?

Cult+
Binjaket magjepsëse dhe shkrimtarët e famshëm

Binjaket magjepsëse dhe shkrimtarët e famshëm

Cult+
“Një autograf për nipin tim – skllavin tuaj”!

“Një autograf për nipin tim – skllavin tuaj”!

Cult+