LAJMI I FUNDIT:

Karrige që ta relakson mendjen dhe trupin

Karrige që ta relakson mendjen dhe trupin

Nëse jeni duke kërkuar mbështetje për relaks ditor, karriget relaksuese Halden nga JYSK janë të domosdoshme për çdo ambient shtëpie ose zyre duke ofruar relaksim dhe mbështjetje për trupin dhe mendjen tuaj. Pavarësisht nëse jeni duke lexuar një libër, duke parë ndonjë film ose thjesht duke bërë një sy gjumë, këto karrige do të shndërrohen në vendin tuaj të preferuar për relaksim.

Karriget relaksuese ofrojnë një vend rehatie dhe qetësie në jetët tona plot tension, duke siguruar një çlirim shumë të nevojshëm nga streset e ditës. 

Me një mori opsionesh të disponueshme në treg, këto karrige relaksimi Halden vijnë në tre ngjyra të dallueshme – e zezë, e gjelbërt e pluhurosur dhe ngjyrë rëre e mbylltë – secila ofron një tërheqje unike estetike për t’iu përshtatur preferencave dhe stileve të ndryshme për ambientin tuaj. 

Më e mira e t’mirave? Ky produkt është “Everyday Low Price” pra çdo ditë me çmim të zbritur dhe mund t’i mbajë ngarkesë maksimale deri në 110 kg.

Përkujdesja për të është shumë e thjeshtë, vetëm ju duhet pak ujë dhe sapun i butë.

Shpërbleje tani trupin tuaj e përfito nga “Everyday Low Price”!

Produktin mund ta bleni duke ju shkruar JYSK apo duke e kontaktuar Jysk pa pagesë në 0800 10 500.

Më shumë