Zgjedhjet presidenciale – MK

Zgjedhjet presidenciale – MK

Zgjedhjet presidenciale në Maqedoni mbahen më 21 prill, 2019 me kandidatë:
Blerim Reka – i pavarur dhe i mbështetur nga ASH dhe Lëvizja Besa,
Stevo Pendarovski – i mbështetur nga BDI, LSDM, PDSH, RDK dhe 20 parti tjera më të vogla,
Gordana Siljanovska-Davkova e mbështetur nga OBRM-PDUKM dhe parti më të vogla opozitare maqedonase.

Rrethi i dytë i zgjedhjeve më 5 maj, 2019, ku garojnë Gordana Siljanovska Davkova dhe Stevo Pendarovski.

588 Artikuj