LAJMI I FUNDIT:

Opinione - Faqja 3

Civilizimi dhe integrimi apo nacionalizmi dhe izolimi

Civilizimi dhe integrimi apo nacionalizmi dhe izolimi

Opinione
Linja e Trans-Paqësorit …

Linja e Trans-Paqësorit …

Janusz Bugajski
Rusia po kryen akte të rënda të ekocidit në Ukrainë

Rusia po kryen akte të rënda të ekocidit në Ukrainë

Opinione
Ti Shqipëri më jep nder

Ti Shqipëri më jep nder

Ndue Dedaj
“Remont” diplomatik me Kosovën!

“Remont” diplomatik me Kosovën!

Jorgji Kote
Putini dhe Xhinpingu janë si Stanlio dhe Olio, por nuk kanë humor

Putini dhe Xhinpingu janë si Stanlio dhe Olio, por nuk kanë humor

Opinione
Të gjithë duhet të angazhohemi, që AI-ja të punojë për të mirën tonë

Të gjithë duhet të angazhohemi, që AI-ja të punojë për të mirën tonë

Opinione
Mësyshi

Mësyshi

Adem Nimani
Miliarderët e vetëbërë!

Miliarderët e vetëbërë!

Irena Beqiraj
Kosova po vritet çdo ditë nga pak

Kosova po vritet çdo ditë nga pak

Nazmi Elezi
Kur i shani shqiptarët e Perëndimit

Kur i shani shqiptarët e Perëndimit

Virtyt Gacaferri
Bota duhet të bashkohet tani për të ndalur shtypjen e talebanëve ndaj grave dhe vajzave afgane

Bota duhet të bashkohet tani për të ndalur shtypjen e talebanëve ndaj grave dhe vajzave afgane

Opinione
Pse Bideni është trashëgimtar i Trumpit?

Pse Bideni është trashëgimtar i Trumpit?

Opinione
Dhëmbët enigmatikë të dukatit

Dhëmbët enigmatikë të dukatit

Adem Nimani
Arsyet e vërteta të mbivlerësimit të lekut

Arsyet e vërteta të mbivlerësimit të lekut

Sherif Bundo
Tri vajza dhe asnjë djalë nuk është ogur i keq, këtë e di unë si nënë e katër vajzave

Tri vajza dhe asnjë djalë nuk është ogur i keq, këtë e di unë si nënë e katër vajzave

Opinione
Kompanitë e AI-së nuk kanë frikë nga rregullimi

Kompanitë e AI-së nuk kanë frikë nga rregullimi

Opinione
Parashikimet e zymta të Bogdan Bodanoviqit

Parashikimet e zymta të Bogdan Bodanoviqit

Adem Nimani
Pse vazhdojnë të kenë popullaritet, udhëheqësit autokratë?

Pse vazhdojnë të kenë popullaritet, udhëheqësit autokratë?

Opinione
A është boti i AI-së që t’i fiton një milion dollarë, Testi i radhës i Turingut?

A është boti i AI-së që t’i fiton një milion dollarë, Testi i radhës i Turingut?

Opinione
Rusia duhet ta ndalojë përdorimin e ushqimit si armë

Rusia duhet ta ndalojë përdorimin e ushqimit si armë

Josep Borrell
Dëshmi kohe

Dëshmi kohe

Adem Nimani
Putini po kërkon një luftë më të madhe, jo rrugëdaljen nga Ukraina

Putini po kërkon një luftë më të madhe, jo rrugëdaljen nga Ukraina

Alexander Gabuev
Tri prioritetet për Procesin e Berlinit

Tri prioritetet për Procesin e Berlinit

Arben Malaj