LAJMI I FUNDIT:

Shtatzëna

Dhimbjet e lindjes në shpinë: Kur shfaqen dhe si dallohen?

Dhimbjet e lindjes në shpinë: Kur shfaqen dhe si dallohen?

Shtatzëna
Çfarë do të thotë të ëndërrosh se je shtatzënë

Çfarë do të thotë të ëndërrosh se je shtatzënë

Shtatzëna
A mund ta ndiejë një mace se jeni shtatzënë?

A mund ta ndiejë një mace se jeni shtatzënë?

Shtatzëna
Kjo vitaminë gjatë shtatzënisë ndikon në zhvillimin e trurit të fetusit dhe në inteligjencën e foshnjës

Kjo vitaminë gjatë shtatzënisë ndikon në zhvillimin e trurit të fetusit dhe në inteligjencën e foshnjës

Shtatzëna
Shtatzënat që ndjekin këtë dietë lindin fëmijë më të shëndetshëm

Shtatzënat që ndjekin këtë dietë lindin fëmijë më të shëndetshëm

Shtatzëna
Çfarë do të thotë nëse mjeku ju thotë se “bebja është mbrapsht”?

Çfarë do të thotë nëse mjeku ju thotë se “bebja është mbrapsht”?

Shtatzëna
Java e tetë e shtatzënisë: Fetusi më në fund humbet bishtin, bëhet një foshnjë e vërtetë dhe nëna ka nevojë për më shumë gjumë

Java e tetë e shtatzënisë: Fetusi më në fund humbet bishtin, bëhet një foshnjë e vërtetë dhe nëna ka nevojë për më shumë gjumë

Shtatzëna
Dukjet magjepsëse të disa prej bukurosheve të famshme gjatë pritjes së bukur

Dukjet magjepsëse të disa prej bukurosheve të famshme gjatë pritjes së bukur

Shtatzëna
Shtatzënia gjatë verës është një sfidë e madhe: Dhjetë këshilla për ta bërë më të lehtë të përballoni vapën

Shtatzënia gjatë verës është një sfidë e madhe: Dhjetë këshilla për ta bërë më të lehtë të përballoni vapën

Shtatzëna
Keni frikë nga dhimbjet e lindjes? Atëherë mbajini shënim këto këshilla

Keni frikë nga dhimbjet e lindjes? Atëherë mbajini shënim këto këshilla

Shtatzëna
A është normale që shtatzëna të ketë vlerën e rritur të kolesterolit?

A është normale që shtatzëna të ketë vlerën e rritur të kolesterolit?

Shtatzëna
Java e gjashtë e shtatzënisë: Ndryshimet e humorit janë të mëdha dhe ja çfarë zhvillohet te fëmija në këtë javë

Java e gjashtë e shtatzënisë: Ndryshimet e humorit janë të mëdha dhe ja çfarë zhvillohet te fëmija në këtë javë

Shtatzëna
Trupat dhe antitrupat: Çfarë është faktori Rh dhe përse është me rëndësi të përcaktohet në shtatzëni

Trupat dhe antitrupat: Çfarë është faktori Rh dhe përse është me rëndësi të përcaktohet në shtatzëni

Shtatzëna
A i kanë mushkonjat më shumë në qejf gratë shtatzëna?

A i kanë mushkonjat më shumë në qejf gratë shtatzëna?

Shtatzëna
Pse foshnja qan në barkun e nënës – arsyeja do t’ju habisë

Pse foshnja qan në barkun e nënës – arsyeja do t’ju habisë

Shtatzëna
Java e 30-të e shtatzënisë: Bebja ngadalë po merr pozicionin e lindjes dhe ju vështirë mund të flini

Java e 30-të e shtatzënisë: Bebja ngadalë po merr pozicionin e lindjes dhe ju vështirë mund të flini

Shtatzëna
Dilemat e shtatzënës: A është normale që akoma të mos më vërehet stomaku shtatzënë?

Dilemat e shtatzënës: A është normale që akoma të mos më vërehet stomaku shtatzënë?

Shtatzëna
S’ka më dilema: Ç’ndodh me beben kur bën seks në shtatzëni?

S’ka më dilema: Ç’ndodh me beben kur bën seks në shtatzëni?

Shtatzëna
Ushtrimet e frymëmarrjes për lindje të lehtë

Ushtrimet e frymëmarrjes për lindje të lehtë

Shtatzëna
Këshillat e nënave: Çka shëron të pështjellët në stomak, ngërçet…

Këshillat e nënave: Çka shëron të pështjellët në stomak, ngërçet…

Shtatzëna
Si mund ta di nëse po rrjedh lëng amniotik ose urinë? Bëjini vetes katër pyetje dhe gjithçka do të jetë e qartë për ju

Si mund ta di nëse po rrjedh lëng amniotik ose urinë? Bëjini vetes katër pyetje dhe gjithçka do të jetë e qartë për ju

Shtatzëna
Java e pestë e shtatzënisë: Bebja ka madhësinë e farës së susamit, por ka një zemër që rrah shumë

Java e pestë e shtatzënisë: Bebja ka madhësinë e farës së susamit, por ka një zemër që rrah shumë

Shtatzëna
Java e tretë e shtatzënisë: Gjëra të çuditshme ndodhin në trup, kurse ju as që jeni të vetëdijshme që fëmija po zhvillohet

Java e tretë e shtatzënisë: Gjëra të çuditshme ndodhin në trup, kurse ju as që jeni të vetëdijshme që fëmija po zhvillohet

Shtatzëna
Java e 15-të e shtatzënisë: Barku juaj tashmë po merr formë dhe bebja juaj po argëtohet në lëngun amniotik

Java e 15-të e shtatzënisë: Barku juaj tashmë po merr formë dhe bebja juaj po argëtohet në lëngun amniotik

Shtatzëna