LAJMI I FUNDIT:

Fëmija juaj

Fëmijët që gërhasin më të rrezikuar për të zhvilluar çrregullime në sjellje

Fëmijët që gërhasin më të rrezikuar për të zhvilluar çrregullime në sjellje

Fëmija juaj
Pse disa fëmijë i mundon matematika

Pse disa fëmijë i mundon matematika

Fëmija juaj
Fëmijët e familjeve me pak të ardhura shpenzojnë më shumë kohë në internet dhe pranë televizorit

Fëmijët e familjeve me pak të ardhura shpenzojnë më shumë kohë në internet dhe pranë televizorit

Fëmija juaj
Fëmija i mesëm zhvillon këto tri tipare: Ata janë diplomatë që në moshë të vogël dhe nuk do të kenë kurrë ndonjë problem!

Fëmija i mesëm zhvillon këto tri tipare: Ata janë diplomatë që në moshë të vogël dhe nuk do të kenë kurrë ndonjë problem!

Fëmija juaj
Prej moshës 3 vjeçare, fëmijët fillojnë të shqetësohen për pamjen fizike

Prej moshës 3 vjeçare, fëmijët fillojnë të shqetësohen për pamjen fizike

Fëmija juaj
Ja çfarë ndodh me fëmijët nëse i lini të qajnë derisa të lodhen

Ja çfarë ndodh me fëmijët nëse i lini të qajnë derisa të lodhen

Fëmija juaj
Mbipesha në fëmijëri dhe zhvillimi i mëvonshëm i depresionit

Mbipesha në fëmijëri dhe zhvillimi i mëvonshëm i depresionit

Fëmija juaj
Kur fëmija ankohet shpesh për lodhje mund t’i mungojë kjo vitaminë

Kur fëmija ankohet shpesh për lodhje mund t’i mungojë kjo vitaminë

Fëmija juaj
Çfarë i bën të veçantë fëmijët e lindur në tetor

Çfarë i bën të veçantë fëmijët e lindur në tetor

Fëmija juaj
Hulumtimet kanë konfirmuar: Foshnjat e lindura në këto data janë më të suksesshmet

Hulumtimet kanë konfirmuar: Foshnjat e lindura në këto data janë më të suksesshmet

Fëmija juaj
Fëmijët me mbipeshë janë më të rrezikuar që të zhvillojnë depresion më vonë gjatë jetës

Fëmijët me mbipeshë janë më të rrezikuar që të zhvillojnë depresion më vonë gjatë jetës

Fëmija juaj
Si t’ia bëni kur fëmijës nga hunda i rrjedh gjak

Si t’ia bëni kur fëmijës nga hunda i rrjedh gjak

Fëmija juaj
Pothuajse të gjithë fëmijët me inteligjencë emocionale i bëjnë këto katër gjëra

Pothuajse të gjithë fëmijët me inteligjencë emocionale i bëjnë këto katër gjëra

Fëmija juaj
Cilët fëmijë kanë rrezik më të lartë të depresionit: Një gjendje ka një efekt të keq në psikikë – veçanërisht te vajzat në pubertet

Cilët fëmijë kanë rrezik më të lartë të depresionit: Një gjendje ka një efekt të keq në psikikë – veçanërisht te vajzat në pubertet

Fëmija juaj
Masat e kujdesit për lojë pa brenga dhe pa lëndime të fëmijëve

Masat e kujdesit për lojë pa brenga dhe pa lëndime të fëmijëve

Fëmija juaj
Si ta pengoni sulmin histerik

Si ta pengoni sulmin histerik

Fëmija juaj
Ndikimi i keq i reklamave tek fëmijët

Ndikimi i keq i reklamave tek fëmijët

Fëmija juaj
Ndjenjat e kundërshtimit nga mosha 1-2 vjeç

Ndjenjat e kundërshtimit nga mosha 1-2 vjeç

Fëmija juaj
Ekziston mënyra që fëmijët t’i bindni t’i duan perimet

Ekziston mënyra që fëmijët t’i bindni t’i duan perimet

Fëmija juaj
Vëllezër dhe motra, një histori miqësie dhe armiqësie

Vëllezër dhe motra, një histori miqësie dhe armiqësie

Fëmija juaj
Çfarë është një “fëmijë indigo” dhe si ta dalloni nëse fëmija juaj është i tillë

Çfarë është një “fëmijë indigo” dhe si ta dalloni nëse fëmija juaj është i tillë

Fëmija juaj
Fëmijët të cilët ndihmojnë në punët e shtëpisë janë më të suksesshëm – kurrë nuk është shumë herët…

Fëmijët të cilët ndihmojnë në punët e shtëpisë janë më të suksesshëm – kurrë nuk është shumë herët…

Fëmija juaj
Çfarë duhet pasur kujdes kur foshnja juaj qan?

Çfarë duhet pasur kujdes kur foshnja juaj qan?

Fëmija juaj
Pse gërhasin fëmijët?

Pse gërhasin fëmijët?

Fëmija juaj